2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن دخترم-لطفا راهنمایی

77 بازدید | 18 پست

من از هفته پیش یکشنبه دخترم رو از شیر گرفتم.ولی همچنان شبها باهاش درگیرم چون شبها خیلی به شیر خوردن عادت داشت.الان یه جورایی بدخواب شده.راهنمایی کنید لطفا ،چیکار کنم برای بهتر شدن شرایط خوابش؟

چی بگم میگن یدفعه از شیر نگیرین ولی من یدفعه ای گرفتم شبا هم بهش ندادم یه هفته اذیت کرد بعدش عادی شد.باید صبور باشی بهش آبمیوه بده شبا یا شیر پاستوریزه تو شیشه شیر بده 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم میگن یدفعه از شیر نگیرین ولی من یدفعه ای گرفتم شبا هم بهش ندادم یه هفته اذیت کرد بعدش عادی شد ...

فقط آب میخوره شبها.یعنی تو حالت خواب و بیداری فقط آب میخوره.خیلی بد اخلاق شده😣😣😣😣.خدا کنه دختر من هم بیشتر طول نده این بدخوابی رو

فقط آب میخوره شبها.یعنی تو حالت خواب و بیداری فقط آب میخوره.خیلی بد اخلاق شده😣😣😣😣.خدا کنه دختر م ...

درسته میشه عزیزم میدونم سخته منم گذروندم 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
قبل از خواب ماست بدم؟

آره دیگه ماست خواب آوره بخاطر اون میگم پسر من عاشق نون و ماستِ.چیزای مقوی بهش بده 

وای منم میخوام.ازشیر بگبرم پسرم خیلی به سینه ام.وابسته اس نمیدونم.چیکارش کنم

الان بهترین موقعیته سعی کن بگیریش پسرمنم خیلی وابسته بود تا دوسالو سه ماه خورد.ولی سه روز لاک قرمز زدم دیگه ترسید نخورد یه هفته بیقراری کرد درست شد

الان بهترین موقعیته سعی کن بگیریش پسرمنم خیلی وابسته بود تا دوسالو سه ماه خورد.ولی سه روز لاک قرمز ز ...

ممنون دوست عزیز.انشااله دختر من هم زود با قضیه کنار بیاد.خودم هم خیلی دلم میسوزه براش ،چند بار خودم هم گریه کردم براش

ممنون دوست عزیز.انشااله دختر من هم زود با قضیه کنار بیاد.خودم هم خیلی دلم میسوزه براش ،چند بار خودم ...

خواهش میکنم عزیزم

امروز روز سوم دخترموازشیرگرفتم شبها سیرغذامیخوره نصف شبم بلندمیشه  و میوه میخوره توهم خوب سی ...

اصلا هیچی نمیخوره فقط چون عادت به شیر خوردن داشته بیدار میشه می بینه از شیر خبری نیست گریه میکنه.خیلی وابستگی شدید به شیر داشت