2777
2789
عنوان

جن 🙀

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 45 پست
اي بابا ما دشمن نداريم نميدونم وايييي همش حس ميكنم يكي كنارمه

از کجا میدونی کسی دشمنت نیس شاید دوستته ولی حسودیتو میکنه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

خیلی هم کلمه ی جن ب زبون نیارین فکر نکنین چون ک میان پیشتون....آب گرم میریزین سینک یا دستشویی یا حموم چیییی؟بسم الله الرحمن الرحیم کامل بگین یادتون نره

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واست جن احضار نکردن واسه تو احتمالا یا طلسم انداختن تو خونت یا یه چیزی ک توش طلسم خوندن و توش فوت کر ...

هر دوگزینه ممکنه خودم به چشم دیدم که جاریم ومادر شوهرم مخلوط ابشو ریختن تو خورشتی که واسه منو شوهرم کشیده بودن منم خودم وزدم به دلدرد وفوری زدیم بیرون

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
هر دوگزینه ممکنه خودم به چشم دیدم که جاریم ومادر شوهرم مخلوط ابشو ریختن تو خورشتی که واسه منو شوهرم ...

خوردی؟واااای اگه بخوری باید انقد هیچی نخوری سختی و رژیم و هزار کوفت و زهرمار ک اون طلسم از گوشت و خون و تنت خارج بشه این سختترین طلسمه

خب تا حالا حس کردی ساعت خونتون خواب بمونه کار نکنه یهو ؟

اره حتی یه بار که بلیت داشتیم واسه سفر وباید صبح زود بیدار میشدم صب یه لحظه ساعت ونگاه کردم دیدم هفته گفتم حالا وقت هست نیم ساعت بخوابم وقتی بیدار شدم دیدم شوهرم داره در میزنه وفقطم یه ساعت به پرواز مونده بود ولی من مطمعن بودم که دیدم ساعت هفته وتازه دوباره خوابم برده بود که شوهرم در زده بود خلاصه اون روز از پرواز موندیم وکلیم دعوامون شد 

خوردی؟واااای اگه بخوری باید انقد هیچی نخوری سختی و رژیم و هزار کوفت و زهرمار ک اون طلسم از گوشت و خو ...

نه دیگه الکی اه وناله کردم که شوهرم گف پاشو بریم بیمارستان ولی خدا میدونه قبلش چیا به خوردمون داده بودن

بچه ها من همیشه تو سایت تو این بحثا میگم برید سایت دایی ابراهیم کاراش سخت وزمان گیره ولی بهتر از دعانویسه اونا چون با جن کافر کار میکنن بعد چندسال نحسی و بدشانسی و مریضی میفته به زندگیتون.منخیلی درباره این چیزا اطلاعات دارم از من به شما نصیحت با قران دورشون کنید

لطفا درخواست دوستی ندید
خوردی؟واااای اگه بخوری باید انقد هیچی نخوری سختی و رژیم و هزار کوفت و زهرمار ک اون طلسم از گوشت و خو ...

جنگه مگه هزار تا راه دیگه هست با سوره بقره و رقیه شرعیه بالا میارتش و از بدنش دفع میشه

لطفا درخواست دوستی ندید
بچه ها من همیشه تو سایت تو این بحثا میگم برید سایت دایی ابراهیم کاراش سخت وزمان گیره ولی بهتر از دعا ...

من خودم یه زمانی قاری قران بودم چن جز هم حفظ بودم باورت نمیشه همش فراموشم شده اعتقادم سست نشده ولی نمیدونم چرا از قران دور شدم اینهمه

من خودم یه زمانی قاری قران بودم چن جز هم حفظ بودم باورت نمیشه همش فراموشم شده اعتقادم سست نشده ولی ن ...

میفهممت کاملا. من از دبستان خودم قران حفظ کردم ایت الکرسی و چهار قل و... هرروز قبل مدرسه رفتن میخوندم شبام خوابیدنی تا مدرسه هم میخوندم الان که به این سن رسیدم چچند سال بود ترک کرده بودم انقد بلا به زندگیم اومده تازگیا باز شروع کردم ولیاز کوه کندن برام سخت تر شده

لطفا درخواست دوستی ندید
اره حتی یه بار که بلیت داشتیم واسه سفر وباید صبح زود بیدار میشدم صب یه لحظه ساعت ونگاه کردم دیدم هفت ...

خب ایشالا ک چیزی نیس ولی بیخیال هم نباش دست روی دست نذار از دعانویس یه آبی بگیر ک توش دعا خونده دور تا دور خونه بپاش

نه دیگه الکی اه وناله کردم که شوهرم گف پاشو بریم بیمارستان ولی خدا میدونه قبلش چیا به خوردمون داده ب ...

درسته

جنگه مگه هزار تا راه دیگه هست با سوره بقره و رقیه شرعیه بالا میارتش و از بدنش دفع میشه

نه