2777
2789
زورم نکرد گفت یامن یاخانوادت اگ موندی بایدفراموششون کنی من فکرکردم درست میشه بحاطر بچم موندم

عزیزدلم پس صبرتو بالاببر.دعا کن سر شوهرت به سنگ بخوره پشیمون بشه

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
میدونم چی میگی منم قبلا این شرایط و داشتم با همسر قبلیم من و از خونه بیرون میکرد میگفت برو خونه ماما ...

کاش مامانش ادم بود خواهرم میومد صداشومیشنیدم ب شوهرم میگفت خواهرش اینجاچکارمیکنه نیمفهمه تومیای وتوگوش شوهرم میخوندخواهرم شنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چی میگی منم قبلا این شرایط و داشتم با همسر قبلیم من و از خونه بیرون میکرد میگفت برو خونه ماما ...

خیلی وقت نیست اومدم عضو شدم اما تو این مدت کم فهمیدم چقققققد زنای سرزمینم مظلوم و بی دفاع هستن چققد خواسته هاشون نادیده گرفته میشه چققد مظلومیت اخه 😢

میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟

البته استارتر این قضیه تموم میشه بالاخره کوتاه میاد مجبوره بهش بگو اگه خدایی نکرده اتفاقی واسشون بیفته و من نتونم ببینمشون از چشم تو میبینم قید تو و رو میزنم واسه همیشه هیچوقتم حلالت نمیکنم این چه کربلا رفتنیه

همین الان دعوامون شد حالم بده ازصبح نمیتونم بااین قضیه کناربیام دوست دارم منم مثل بقیه مامانم بیادخو ...

همین دیگه.نمیدونم با خودش فکر نمیکنه که نگه داشتن یه زن که روحیه اش رو داغون کردم و از کنارم بودن لذت نمیبره چه اخر و عاقبتی داره اخه.با خودش نمیگه اینکه فقط برای من باشه ولی بینمون دعوا باشه چه فایده ای داره اخه.عجب ادمیه ها.زن اگه تو دلش بهونه داشته باشه اسمونم به زمین بیاد نمیتونه نقش شادی رو بازی کنه.اون باید زمینه رو برای شاد بودن تو فراهم کنه که خودشن شاد باشه در کنارت.

البته استارتر این قضیه تموم میشه بالاخره کوتاه میاد مجبوره بهش بگو اگه خدایی نکرده اتفاقی واسشون بیف ...

اوه چقدر بش گفتم اینارومیگه باشه میگه تااخرنمیزارم بچموببینن داغ دیدنتومیزارم ب دلشون

همین دیگه.نمیدونم با خودش فکر نمیکنه که نگه داشتن یه زن که روحیه اش رو داغون کردم و از کنارم بودن لذ ...

ذاتشون اینجوریه باباش هم اینجوریه مامانش میخوادسرمن خالی کنه سگ بودنای شوهرشو

کاش مامانش ادم بود خواهرم میومد صداشومیشنیدم ب شوهرم میگفت خواهرش اینجاچکارمیکنه نیمفهمه تومیای وتوگ ...

من پدرم فوت کرده خواهرم یه بلایی سر من و همسرم اورد که اگه پاهامم ببوسه من نمیبخشمش گناه بزرگی انجام داد ولی یه خواهر دیگم درسته یجایی خطا کرد و من از دستش،خیلی ناراحتم اما خواهر شوهرم یه دروغ و از خواهرم گفت شوهرمم گفت قیدش و بزن تا بیاد عذر خواهی در صورتی که خواهرم به همه گفته بخدا من این کار و نکردم دروغه ولی همسرم حرف خواهرش و باور کرد

اوه چقدر بش گفتم اینارومیگه باشه میگه تااخرنمیزارم بچموببینن داغ دیدنتومیزارم ب دلشون

ببخشید ها ولی خیلی بیخود میکنه برای تو تصمیم میگیره.حتی بچه رو میشه به سختی پذیرفت ولی تو رو دیگه نه.نیاد خودشو بچه رو نبر ولی خودت برو.

ببخشید ها ولی خیلی بیخود میکنه برای تو تصمیم میگیره.حتی بچه رو میشه به سختی پذیرفت ولی تو رو دیگه نه ...

الان بش گفتم میرم پیش خانوادت ولی بایدبزاری بزم پیش مامانم قبول کردولی من داغونم دلم میخوادبابچم برم دلم میخوادهروز بامامانم ح بزنم درددل کنم بیادخونم بچه هاموبزرگ کنه