2777
2789
ای کاش یه روزی مردهای اینجوری میفهمیدن که هنر نیست یه ادم رو سردوراهی غیر ممکن بذاری.بفهمن این مردون ...

همین الان دعوامون شد حالم بده ازصبح نمیتونم بااین قضیه کناربیام دوست دارم منم مثل بقیه مامانم بیادخونم بچموببینه تاحالابچموندیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چطور زنگ بزنم یماه پیش زن داییمودیدم توحرم همونجاازخطش زنگ زدم بمامانم ح زدم 

خب مامانت میدونه شوهرت نمیزاره از تو ناراحت نیستن ولی واقعا مرد بی انصافیه بگو یکی با بچه خودت اینکار و بکنه دوست داری

واقعا ناراحت شدم واست😔😔😔 منم یه خواهر خیر ندیده داره خیلی هر دفعه متلک میندازه و دروغ میگه ولی چو ...

خیلی نامرده خانوادش محلم نمیدن ازخونشون میندازنم بیرون واسه اینکه شب پیس دوستاش باشه مجبورم میکنه برم‌پیششون بخوابم ک مثل بچه هابم گیرمیدن توگوشی نباش واینا

خیلی نامرده خانوادش محلم نمیدن ازخونشون میندازنم بیرون واسه اینکه شب پیس دوستاش باشه مجبورم میکنه بر ...

یا خداااا عجب ادمی فشارم افتاد خدا بهت صبر بده

میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟

اخه مگه اسیر شدی عزیز من.اینطوری که نمیشه.ازدواج کردی باید انرژی داشته باشی به خونه و بچت برسی.پدر و مادر و خانواده مثل شارژر میمونن.ادم با اونها زنده اس.اصلا نذار ادامه پیدا کنه این وضع.بگو تو به هر دلیلی ازشون خوشت نمیاد ولی من پدر و مادرمن.خودت برو ببینشون و اصلا ازش نخواه که بیاد یا اشتی کنه.حالا که به این مرحله رسیده بذار ازشون دوری کنه ولی خودت یه کاری بکن.

میخوای من زنگ بزنم حالشو برات بپرسم ؟ دلم کباب شد خط قرمز اعصابم مامان باباهاست 😢😢😢

قربونت دست دردنکنه خیالشوراحت کردم ک خوبه ک شمابزنی بازمیره توفکرک نکنه شوهرم اذیتم میکنه

قربونت دست دردنکنه خیالشوراحت کردم ک خوبه ک شمابزنی بازمیره توفکرک نکنه شوهرم اذیتم میکنه

الهههی دورت بگردم چقد سخته شرایطت 

میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟
اخه مگه اسیر شدی عزیز من.اینطوری که نمیشه.ازدواج کردی باید انرژی داشته باشی به خونه و بچت برسی.پدر و ...

اصلا خانوادم نمیخوان ببیننش ولی راضی نمیشه میگه شاید چندماهه دیگ ببرمت براشون ولی نمیزارم باهاشون درارتباط باشی اگ دوشت داشتن ازشوهرت شکایت نمیکردن

خیلی نامرده خانوادش محلم نمیدن ازخونشون میندازنم بیرون واسه اینکه شب پیس دوستاش باشه مجبورم میکنه بر ...

میدونم چی میگی منم قبلا این شرایط و داشتم با همسر قبلیم من و از خونه بیرون میکرد میگفت برو خونه مامانم معشوقه هاش و میاورد