2777
2789
ما یه شهردیگه ایم ولی کلاشوهرم گفته بایدخانوادتوبزنی هرچندماه یبار بشون زنگ بزنی فقط منم اصلا دیگ رو ...

اخه چرا اینجوریه ؟

حتی زنگ زدن؟؟

خوب یواشکی بزنگ عزیزم

میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا دعوا کردن؟

حامله بودم شوهرم بخاطرخانوادش منوزد منم فرداش حالم بدبودرفتم خونه بابام اونم دنبالم خانوادم نذاشتن بام ح بزنه همونجادعواشد وبزن بزن خانوادمم ازش شکایت کردن ۸ماهه م بود

ما یه شهردیگه ایم ولی کلاشوهرم گفته بایدخانوادتوبزنی هرچندماه یبار بشون زنگ بزنی فقط منم اصلا دیگ رو ...

ببخشید شوهرت خیلی بیجا کرده..ببین چقد وا دادی که حق خودش میدونه همچین دستوری بده

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
حامله بودم شوهرم بخاطرخانوادش منوزد منم فرداش حالم بدبودرفتم خونه بابام اونم دنبالم خانوادم نذاشتن ب ...

واقعا ناراحت شدم واست😔😔😔 منم یه خواهر خیر ندیده داره خیلی هر دفعه متلک میندازه و دروغ میگه ولی چون همسرم میدونم باور نمیکنه بهش نمیگم خیلی سیاست داره خواهرش

ای کاش یه روزی مردهای اینجوری میفهمیدن که هنر نیست یه ادم رو سردوراهی غیر ممکن بذاری.بفهمن این مردونگیشونو ثابت نمیکنه که زن به خاطرشون از بهترین ادمهای زندگیش بگذره.پدر و مادر توی قلب ادمن نمیشه ازشون گذشت.به نظرم هر روز که اینجوری بگذره ادم دلسیاهیش از مرد بیشتر میشه.زندگی زیر یه سقف با ادمی که هر روز ازش دلگیر تر میشی برای هر دو نفر سخته.عاقبت خوبی نداره.یه جا آدم کم میاره.

ببخشید شوهرت خیلی بیجا کرده..ببین چقد وا دادی که حق خودش میدونه همچین دستوری بده

زورم نکرد گفت یامن یاخانوادت اگ موندی بایدفراموششون کنی من فکرکردم درست میشه بحاطر بچم موندم

تروخدا حداقل بهش زنگ بزن هر جوری هر راهی شده به خدا منم دورم هزار کیلومتر دورم از مامانم هر ماه میرم میبینمش اما روزی کم کم بیست بار باید صداشو بشنوم مامان بابا نعمت تکرار نشدنی هستن یه جوری بهش زنگ بزن الهی بگردم الان مامانتم دلتنگته 😢😢

میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟
تروخدا حداقل بهش زنگ بزن هر جوری هر راهی شده به خدا منم دورم هزار کیلومتر دورم از مامانم هر ماه میرم ...

اخه چطور زنگ بزنم یماه پیش زن داییمودیدم توحرم همونجاازخطش زنگ زدم بمامانم ح زدم