2777
2789
خداازشون نگذره چقدر حیوونن بلانسبت چقدرعقده ای

حالا اینقدم همین دختر جا نماز اب میکشه که نگو من واگذارش کردم به خدا هر دفعه تو خونشون وقتی کسی نمیشنوه اینقد متلک میندازه بعد قسم خدا و قران و میخوره که نگفته به دروغ منم دیگه نمیگم حرفاش،و به همسرم واگذارش کردم خدا خودش جای حق نشسته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دلم برای مامانم تنگ شده...یه شهر دورم منم آخرین بار دعوا کردم با با شوهرم

هر وقت میرم پیش خانواده ام مادرشوهرم پسرشو پر میکنه اونم میگه نمیام دنبالت منم از ترس دیگه تنهاش نمیزارم

خیییلی سخته

همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔
منم دلم برای مامانم تنگ شده...یه شهر دورم منم آخرین بار دعوا کردم با با شوهرم هر وقت میرم پیش خانوا ...

منم قبل دعوا هقته یبارمیرفتم هروقت میومدم همشون خودشون گرقته بودن شوهرم ی هفته قهرمیکرد هروقت میرفتم 

منم قبل دعوا هقته یبارمیرفتم هروقت میومدم همشون خودشون گرقته بودن شوهرم ی هفته قهرمیکرد هروقت میرفتم ...

البته شوهر من میگه خودت برو تنهایی

ولی من میترسم برم

بچه ها هیچ وقت هیچ وقت شهر دور عروس نشین😢

همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔
زورم نکرد گفت یامن یاخانوادت اگ موندی بایدفراموششون کنی من فکرکردم درست میشه بحاطر بچم موندم

اشتباه کردی موندی

حالا اگه تو بگی یا من یا خانوادت، بی برو برگشت تورو ول میکنه میره سمت خانوادش

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   

سر هر کوچه یه دونه شوهره ولی پدر مادر میوه کمیابی هستن قدرشونو بدونین........شوهر شما بیخود این حرفو زده همونجور ک بخاطر خانوادش تورو کتک زده توام باید بخاطر خانوادت بجنگی دختر مامانی و باباییه اونم تو شهر غریب با زبون با ارامش باهاش حرف بزن بگو میری کربلا منم برم پیش اونا زود میام باخانواده شوهرت صحبت کن باهرکی ک میدونی این کوتاه میاد ....

من مادر شوهرم خداییش یه کلمه هم حرف نزده واسم واقعا خوبه بقیشونم خوبن فقط یه دونه اینجوریه اونم واسه همه عمرم کافیه شب و روز واسش دعای خیر میکنم امیدوارم هر حرفی زد به دروغ دستگیر خودش بشه 

اول بارداریم بود مامانش گفت کتلت درست کن ب شوهرم گفتم من کمرم دردمیکنه نمیتونم ی غذا درست میکنم حاظری گفت ن همونودرست کن داشتم ازدردمیمیردم یکیشون نیومدکمکم اخرش گفت بیارغذاروگفتم هنوزاماده نیست گفت بیای بیاری خربازی دراورد اومده واسم طبقه بالابودیم دعواکردیم رفتم قهر بعدبم میگن توپیش ماحامله نبودی بم تهمت هم زدن

البته شوهر من میگه خودت برو تنهایی ولی من میترسم برم بچه ها هیچ وقت هیچ وقت شهر دور عروس نشین😢

ای بابا من تو شهر خودم بودم ولی یه خیر ندیده اینکارا رو میکنه من فقط دلم به این خواهرم خوش بود اخه مامانم من و ادم حساب نمیکنه اصلا دوسم نداره اینقد تنهام حتی کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم 

سر هر کوچه یه دونه شوهره ولی پدر مادر میوه کمیابی هستن قدرشونو بدونین........شوهر شما بیخود این حرفو ...

ازخانوادشه ک نمیزاره یباررفتم چکارکردن ک تویادت رفت خانوادت چکارکردن ودعوا وقهرکردن