حالا اینقدم همین دختر جا نماز اب میکشه که نگو من واگذارش کردم به خدا هر دفعه تو خونشون وقتی کسی نمیشنوه اینقد متلک میندازه بعد قسم خدا و قران و میخوره که نگفته به دروغ منم دیگه نمیگم حرفاش،و به همسرم واگذارش کردم خدا خودش جای حق نشسته
حالا اگه تو بگی یا من یا خانوادت، بی برو برگشت تورو ول میکنه میره سمت خانوادش
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
سر هر کوچه یه دونه شوهره ولی پدر مادر میوه کمیابی هستن قدرشونو بدونین........شوهر شما بیخود این حرفو زده همونجور ک بخاطر خانوادش تورو کتک زده توام باید بخاطر خانوادت بجنگی دختر مامانی و باباییه اونم تو شهر غریب با زبون با ارامش باهاش حرف بزن بگو میری کربلا منم برم پیش اونا زود میام باخانواده شوهرت صحبت کن باهرکی ک میدونی این کوتاه میاد ....
من مادر شوهرم خداییش یه کلمه هم حرف نزده واسم واقعا خوبه بقیشونم خوبن فقط یه دونه اینجوریه اونم واسه همه عمرم کافیه شب و روز واسش دعای خیر میکنم امیدوارم هر حرفی زد به دروغ دستگیر خودش بشه
البته شوهر من میگه خودت برو تنهایی ولی من میترسم برم بچه ها هیچ وقت هیچ وقت شهر دور عروس نشین😢
ای بابا من تو شهر خودم بودم ولی یه خیر ندیده اینکارا رو میکنه من فقط دلم به این خواهرم خوش بود اخه مامانم من و ادم حساب نمیکنه اصلا دوسم نداره اینقد تنهام حتی کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم