2777
2789

سلام دوستان. من میخوام تخم انار خشک کنم برای خودم. مقدار کمی داخل فر گذاشتم و خیلی عالی خشک شد.برای این کار از سینی توسترم استفاده کردم، چون برای تست بود. اما متاسفانه یکم خرابش کرده. حالا میخوام بقیه تخم انار رو خشک میکنم. میخواستم از سینی فر استفاده کنم. اما سینی فرم خراب شه، کسی راهکاری داره؟؟؟

اینم بگم کاغذ روغنی هم گذاشته بودم زیر تخم انار. ولی باز هم خرابکاری کرد

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

سوالم دقیقا اینه که چی کار کنم تا سینی فرم خراب نشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فویل بزار

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را

ببخشیدا تخم انار کاییش چیه

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
فویل الومینیومی بذار

وای راست میگی. پیشنهادت خیلی عالی بود. مرسی. به ذهنم نرسیده بود

میگما چرا همینجوری نمیذاری تو فریزر خیلی خوش طمع تر و تازه تر میمونه      نمیدونم ...

میخوام برای سبزی ماهی استفاده کنم. تو ماهی شکم پودر باید پودر انار بریزم. پارسال آماده خریدم اصلا جالب نبود.

عزیزم من برگ آچار پهن میکنم داخل سینی بعد میزارمشوم روش...تا خراب نشن..همیشه عالی در میان

یه مادر استقلالی(دو اتیشه)...که بچه هاش شبها با اهنگ...روی قلب من نوشته رنگ قرمز رنگ عشقه...میخوابن  پسر و دخترم پرسپولیس ان