2777
2789
عنوان

😢😢😢هییییی هییی

291 بازدید | 15 پست

کنار هر قطره ی اشکم هزار خاطره دفنه ما اونقدر خاطره داریم که گویی قد یک قرنه

گلوم میسوزه از عشقت عشقی که مثه زهره 

ولی بی عشق تو انگار خنده با لباهای من قهره

درسته بامنی اما ب این بودن نیازارم 

توکه حتی با چشماتم نمیگی آه دوست دارم

اگه میگی دوست دارم فقط بازی لبهات بود

وگرنه رنگ خودخواهی نشسته توی چشماات

هرچی عشقه توی دنیا من میخواستم ماله ما شه اما تو هیچ وقت نزاشتی بینمون غصه نباشه 

فک میکردم با ی بوسه با تو هم خونه میمونم

نمیدونستم نمیشه اخه بی تو نمیتونم

گله میکنم من از تو از تو که این همه بی رحمی

هزار بار مردم از عشقت تو که هیچوقت نمیفهمی(2)

چشام همزاد اشک و خون دلم همسایه اهه

زمونه گرگ و عشق تو شبیه مکر روباهه شدم چوپان ساده لوح کنار گله احساس

چ رسمی داره این گله سر چنگال گرگ دعواس

تو اینقدر خواستنی هستی که این گله نمیفهمه

اگه لبخند ب لب داری دلت از سنگ و بی رحمه

ببخش خوبم اگه این عشق حیله تورو رو کرد

نفرین ب دل ساده ک ب چنگال تو خو کرد

😢😢😢😢😢

ای خدا😢😢

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
چی شدع

هیچ

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این آهنگه بهم استرس میده خاطره ها بد دارم باهاش😢😳😳

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

منم

همه  چیز از هیچ شروع شد

من به هیچ شعری ایمان نداشتم

تو به هیچ خدایی !

نگاه کن

خنده دار نیست ؟

یک هیچ ما را به کجا رسانده است ...!

من شاعری می کنم ...

تو خدایی ... !؟

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!

عاخی یادش بخیر 😍

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

سلام بتول😐😐😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام بتول😐😐😂😂

سلام ننه چطوری😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️