2777
2789
عنوان

شغل دولتی

448 بازدید | 27 پست

خانما اگه همسرتون شغل دولتی داشته باشه ولی حقوق به موقع ندن و به خاطر زرنگ بودن تو محیط کار و درست انجام دادن کار و رو کردن دست بعضی از همکارانش که دزدی میکردن یا هر خلاف دیگه ای دشمن داشته باشه ولی الان خسته شده باشه از کارش و نخواد بره سرکار یه همچین اجازه ای بهش میدین که کارشو ول کنه؟ البته یه شغل دیگه هم داره بیکار نمیمونه! 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه؟؟؟؟ 

من به يه مرد چند ساله اجازه بدم بره سر كار يا نه؟؟؟؟؟

من جاي شما باشم بهش ميگم عزيزم هيييچي با ارزش تر از ارامش و خواست تو نيست 

هر تصميمي بگيري از نظر من بهترينه و من بهش احترام ميذارم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

نه اصلا.

دقیقا شوهرم موقعیت تو رو داشت. دیر حقوق میدادند و بخاطر رشوه نگرفتن دشمن داشت.از بس غر زدم

خودش اومد بیرون الان چهار سال میگذره و پشیمونیم.

شوهرت عمرانیه؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

معمولاً ادمای ترسو شغل استخدامی دارن و ادمای ازاده خودشون یک شغل خوب دست و پا میکنن صرفا منظورم مغازه نیست یا کار فنی ....کسی که بخواد با وجود دزدی هم صنفی هاش تو شغل دولتی بمونه یه فرد بی شرفه 

به نظر من اگه از نظر روحی خسته هستن یه مدت استراحت کنن و مرخصی بگیرن. مثلا یک ماه 

اگر مرخصی استحقاقی بهشون ندادن ، میتونن مرخصی بدون حقوق بگیرن ..

بالاخره چرخش شغلی وجود داره و همکارهاشون همیشه ثابت نمی مونند .. 

من خودم کارمند اداره دولتی هستم. همسر من امکان استخدام تو اداره رو داشت من موافقت نکردم. به نظرم من با این حقوق ادارات دولتی جای آقایون نیست من برام خیلی عجیب که این آقایون چطوری از پس نیازهای خانوادشون برمیان. سراغ دارم که همکارمون که آقا هم هست با حقوق زیر دومیلیون کار دیگه ای هم مداره دو تام بچه داره

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
معمولاً ادمای ترسو شغل استخدامی دارن و ادمای ازاده خودشون یک شغل خوب دست و پا میکنن صرفا منظورم مغاز ...

چه ربطی داره چون خودش دزد نیست و مانع دزدی میشه بیشرفه؟

اتفاقا وظیفه‌اش ایجاب میکنه بمونه و دمش گرم که برای آدمهای فاسد مزاحم محسوب میشه نمیذاره کارشون رو راحت انجام بدند. اگه همه ادمای خوب صحنه رو خالی کنند و  بذاره بره که گند میگیره همه جا رو.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
نه اصلا. دقیقا شوهرم موقعیت تو رو داشت. دیر حقوق میدادند و بخاطر رشوه نگرفتن دشمن داشت.از بس غر زدم ...

خیالم از بابت دخل و خرجمون راحته چون یه شغل دیگه هم داره و اگه همه ی وقتشو صرف اون کار کنه چن برابر دستمزد کار دولتی میتونه در امد داشته باشه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چه ربطی داره چون خودش دزد نیست و مانع دزدی میشه بیشرفه؟ اتفاقا وظیفه‌اش ایجاب میکنه بمونه و دمش گرم ...

این هم نظر شماست اما نظر من اینه یک فرد باید به قدری از نظر مالی موفق بشه ، که بتونه شمشیر بر داره و سر هر چی دزد هست رو از گردن بزنه تا درس عبرت برای بقیه بشه ، هیچ حسی لذت بخش تر از خون ریختن نیست 😊

کارمندی دولت که شغل مردونه نیست  درامدش خیلی کمه  این شغلا واسه خانوما بد نیست ولی واقعا و ...

امان از اسپیرونولاکتون . اسمشو میشنوم حالم بد میشه.