2777
2789
عنوان

شغل دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اجازه نمیدم ولی دولتی حقوقش سر ماه میدن ها

به نظر دقیقا سر تاریخ هم ندن بالاخره میدن و ادم خیالش راحته که همیشه یه اندک در امدی هست! کار آزاد هم تو این وضعیت اقتصادی نمیشه خیلی روش حساب کرد ممکنه یه روز پر سود باشه یه روز نه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خیالم از بابت دخل و خرجمون راحته چون یه شغل دیگه هم داره و اگه همه ی وقتشو صرف اون کار کنه چن برابر ...

ما هم همینطوری بودیم و پدرشوهر م کارخونه داشت.ولی وضعیت تولیدافتضاحه و دیگه از استرس ورشکستگی خسته شدیم. 

اگه اون شغل ،شغل آزاده توصیه میکنم از شغل اول موقت مرخصی بگیرند .اگر خوب بود استعفا یا باز خرید کنند.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
کارمندی دولت که شغل مردونه نیست  درامدش خیلی کمه  این شغلا واسه خانوما بد نیست ولی واقعا و ...

شوهر من یه شغل دیگه داره و یه جای دیگه هم سرمایه داره و سود اون کار سوم هم هست! ولی من میگم کار دولتی هر ماه خیالت راحته که اندک حقوقی تو دستت میاد ولی شغل ازاد تو این وضعیت اقتصادی بحرانی ریسکه ممکنه یه روز کلی سود کنی یه روز نه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
شوهر من یه شغل دیگه داره و یه جای دیگه هم سرمایه داره و سود اون کار سوم هم هست! ولی من میگم کار دولت ...

درسته به نظرم خیلی حیفه  ولی من جای ایشون نیستم نمیدونم 

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه
چه ربطی داره چون خودش دزد نیست و مانع دزدی میشه بیشرفه؟ اتفاقا وظیفه‌اش ایجاب میکنه بمونه و دمش گرم ...

فکر کن دست رئیسشون هم رو شد و الان میخوان عوضش کن ! مشکل ما اینه که پول حروم از گلومون پایین نمیره وگرنه از همون اداره ده برابر حقوقش کش بره

شوهر من یه شغل دیگه داره و یه جای دیگه هم سرمایه داره و سود اون کار سوم هم هست! ولی من میگم کار دولت ...

بله دقیقا نظر تو رو دارم. اگه به عقب بر میگشتم نمیذاشتم کار اولشو کامل ول کنه و بچسبه به کارخونه ای که تو این مملکت با این اقتصاد داغون  بجایی نمیرسه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
بله دقیقا نظر تو رو دارم. اگه به عقب بر میگشتم نمیذاشتم کار اولشو کامل ول کنه و بچسبه به کارخونه ای ...

پس با این حساب سعی کنم منصرفش کنم! میخواد ماشینش هم بفروشه و بزنه به کار! مشکل اینجاس که به حرف داداش بزرگش بیشتر گوش میکنه تا من!

پس با این حساب سعی کنم منصرفش کنم! میخواد ماشینش هم بفروشه و بزنه به کار! مشکل اینجاس که به حرف دادا ...

تصمیم با خودته.

من فقط تجربه ی تلخم رو گفتم چهار سال پیش. شوهرم بدون مشورت فقط بدلیل غر زدنای من یه روز ظهر پاشد اومد خونه و گفت بالاخره استعفا دادم. رفت تو کار تولیدی پدرش بازم بیتوجه به حرفای من.

ازاونروز بدبختیامون شروع شد. الان میگم کاش میموند و حداقل یه بخور و نمیر داشتیم حتی با تاخیر .

بعنوان خواهرم برات تجربه مو گفتم. انشاالله هر طور خیر و صلاحتونه. 

تصمیم با خودته. من فقط تجربه ی تلخم رو گفتم چهار سال پیش. شوهرم بدون مشورت فقط بدلیل غر زدنای من یه ...

الان چکارست شوهرت؟

الان چکارست شوهرت؟

کارخونه دارند. ولی مواد اولیه بخاطر تحریم ها و وضعیت دلار پیدا نمیشه ودر شرف تعطیلی هستند. باورت میشه یک ریال که در نمیاد هیچی ، تازه برای چکهاش کلی وام گرفته و همه پس انداز منم گرفت و خرج و مخارج خونه و قبض‌های  خونه و کارخونه هم من میدم. بیچاره شدیم. 

کارخونه دارند. ولی مواد اولیه بخاطر تحریم ها و وضعیت دلار پیدا نمیشه ودر شرف تعطیلی هستند. باورت میش ...

خدابزرگه! یعنی وضعیت همینجوری میمونه؟؟؟؟