عصرانه، دلم یک گوشهی دنج ،در یک کافه میخواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
لباس عروس كه سليقه اييه ولي سعي كن آرايشت جوري باشه كه ١٠ سال ديگه هم ديدي مدلش قديمي نشه چيزي بود كه آرايشگرم گفت مثلا رژ قرمز، ناخنت قرمز، مدل موهات شينيون باشه تا جاييكه ميتوني رنگ موهات باشه بهتره دسته گلتم اگه يك رنگ باشه بهتره مال من ٣٠ گل رز سفيد بود كلا من همه چيمو دوس داشتم بچه هاي فاميلم زياد از من الگو گرفتن
لباس عروس كه سليقه اييه ولي سعي كن آرايشت جوري باشه كه ١٠ سال ديگه هم ديدي مدلش قديمي نشه چيزي ...
دقیقا منم 7 سال پیش بودم ولی چون شنیون و آرایشم ساده بود اصلا قدیمی نشده خودم ک هربار نگاشون کنم سیر نمیشم ازشون😁ولی امان از این آتلیه بعضی ژستاش افتضاحه. زبون نداشتم هرچی میگفت انجام میدادم. بیشتر عکسام لباس بدون ژپون😕
دقیقا منم 7 سال پیش بودم ولی چون شنیون و آرایشم ساده بود اصلا قدیمی نشده خودم ک هربار نگاشون کنم سیر ...
من نود درصد ژستامو خودم گفتم. نذاشتم بگه . چون معمولا تکراری میگن. ولی ژستام خیلی خفن بود . خوده عکاس کفش بریده بود😂😂 اونجا بود ک از کار تو آتلیه خیلی خوشم اومد 😄