2777
2789

خوبه...فقط همه چیتوساده وشیک انتخاب کن....برفی بورقی نباشه...طلاهم زیادننداز

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجز مدل موهاش بقیه رو میدوستم

موهاشم چون ب خودم‌نمیاد نمیدوستم

ولی کلا شیک میباشد

تمام😊

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

لباس عروس كه سليقه اييه ولي سعي كن آرايشت جوري باشه كه ١٠ سال ديگه هم ديدي مدلش قديمي نشه چيزي بود كه آرايشگرم گفت مثلا رژ قرمز، ناخنت قرمز، مدل موهات شينيون باشه تا جاييكه ميتوني رنگ موهات باشه بهتره دسته گلتم اگه يك رنگ باشه بهتره مال من ٣٠ گل رز سفيد بود كلا من همه چيمو دوس داشتم بچه هاي فاميلم زياد از من الگو گرفتن

لباس عروس كه سليقه اييه ولي سعي كن آرايشت جوري باشه كه ١٠ سال ديگه هم ديدي مدلش قديمي نشه چيزي ...

دقیقا منم 7 سال پیش بودم ولی چون شنیون و آرایشم ساده بود اصلا قدیمی نشده خودم ک هربار نگاشون کنم سیر نمیشم ازشون😁ولی امان از این آتلیه بعضی ژستاش افتضاحه. زبون نداشتم هرچی میگفت انجام میدادم. بیشتر عکسام لباس بدون ژپون😕

دقیقا منم 7 سال پیش بودم ولی چون شنیون و آرایشم ساده بود اصلا قدیمی نشده خودم ک هربار نگاشون کنم سیر ...

من نود درصد ژستامو خودم گفتم. نذاشتم بگه . چون معمولا تکراری میگن. ولی ژستام خیلی خفن بود . خوده عکاس کفش بریده بود😂😂 اونجا بود ک از کار تو آتلیه خیلی خوشم اومد 😄