2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا دوست دارم توجمع باجانم وعزیزم جواب بده ولی ازخانوادش یادگرفته همش میگه ها بگو منم بش میگم نگو ب ...

وای. مث شوهر من.

خودت بگو جانم. عادت میکنه.

شوهرم اوایل بهم میگفت ها.

من انقدر بهش گفتم جانم؟ (بدون اعتراض به اون) فقط گاااهی بهش میگفتم عاشق اینم که وقتی صدات میکنم بگی جانم.

دیگه یاد گرفته اونم. 

یه فیلم قدیمی داشتیم که من تو فیلم صداش میکنم. میگه ها؟

خودش دیده بود فیلمو گفت چقد بی ادب بودم.

مثلا دوست دارم توجمع باجانم وعزیزم جواب بده ولی ازخانوادش یادگرفته همش میگه ها بگو منم بش میگم نگو ب ...

خودت اینجوری صداش کن که یاد بگیره البته بیشتر تو خانواده خودت چون اگه پیش خانوادش بگی ممکنه پشت سر مسخرت کنن و جواب عکس بگیری 

بخدا مردا مث بچه هان باید همه چیزو یادشون داد

به تو احتیاج نه... به تو اعتیاد دارم...

مثلا خودش باخانواده مشکل داره بحث یچیزی بشه یادختری چیزی میگه مثل مامانت یاما عربیم رسم جهاز نداریم خودشم میدونه ولی هروقت بحث میشه میگن توجهازندادی یامیگه جهازخیلی مهمه

چشم مرسی واقعا

قربونت عزیزم. اون تاپیکو بخون حتما.

نگو شوهر من اینجوری نیست. اون کارایی که گفته رو انجام بده حتما.

هیشکی هیشکی مثل شوهر من نبود.

انقد تو جمع بهش احترام گذاشتم و بهش محبت کردم و اون کارارو انجام دادم که الان ۱۸۰ درجه عوض شده. مردا خیلیییی ساده تر از ما خانوما هستن.

خودت اینجوری صداش کن که یاد بگیره البته بیشتر تو خانواده خودت چون اگه پیش خانوادش بگی ممکنه پشت سر م ...

صداش میکنم بخدا همش باعشقم وجونم باهاش ح میزنم ولی متاسفانه فایده نداره

اول عروسیمون همش خانم وبابایی صدام میکردالان عوض شده توجمع بم میگه شتر یافش میده ب شوخی 

اینا همش از تفاوت فرهنگه گلم باهاش قرار بزار واسه ساختن زندگیتون حرف بد نزنید بهم احترام بزارید منو همسرم از حالا یه قرارایی گذاشتیم ک اگه بچه دار شدیم الگوی خوبی باشیم بگو دوس نداری که بچت بهت فحش بده و در جواب بجاب بعله بگه هاان

یامسخرم میکنه مثلا اتفاقی واسم بیفته یاکار مسخره بکنم میره جلوشون میگه میخندن یاعکسی باشوخی واینامیگیرم یش میگم نشون نده میره نشون میده خواهرش هم دنبال سوژه اس عکسوقایم میکنه هروز مسخرم میکنه

اوه اینقدر بش گفتم میگه من اینجوری دوست دارم 

اینجوری تو دعواها راحتتر میتونین بهم بی احترامی کنید ما وقتی دعوامون میشه و آشتی میکنیم گله مون نهایتش اینه ک تو بمن گفتی بیشور😐

اول عروسیمون همش خانم وبابایی صدام میکردالان عوض شده توجمع بم میگه شتر یافش میده ب شوخی 

عزیزم اصلا اجازه نده.

سریع درستش کن.

بگو احترام گذاشتن من به تو و تو به من، باعث احترام بقیه به ما میشه. اگه ما به هم احترام نزاریم هیچ کس بهمون احترام نمیزاره.

اصلا اجازه نده جلوی خانوادش باهات اینجوری شوخی کنه.

اینو مستقیم بگو. نه با دعوا. با ناز و محبت.