2777
2789
یه دوستی داشتم قیافه جالبی نداشت ولی همش پیش همسرش میگفت همه به من میگن تو خوشگلی یا فلانی گفت چقد ب ...

آفرین.

دقیقا مردا وقتی یه حرفو پیششون تکرار کنی، ملکه ذهنشون میشه.

مثلا من خیلی غیر مستقیم به همسرم میگم مامان بنده خدا خیلی اذیت میشه چون دوس داره کنترل زندگی همه رو تو دست بگیره. ولی خب واقعا نمیشه. اینجوری خودش عذاب میکشه طفلک.مثلا به دایی میگه فلان کارو بکنید. به خاله میگه فلان کارو نکنید. باید بیخیال باشه بابا. اینجوری جوون تر میمونه.

شوهرم الان پذیرفته که مادرش اهل دخالت کردنه و خودش تا جایی که بشه اجازه دخالت بهش نمیده.

دوری و دوستی گلم ولی نباید باغر بهش بگی خودتو بزن به ناراحتی وقتی گف چته بهش اروم بگو ک من ب احترام ...

غر نمیزنما . کلا میگه با این حرفا خوشیمونو خراب نکن . خودت ج بده . من ادوم حرف میزنم بخدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مدل تعریفتو عوض کن مثلا بگو اگه بو بده هم من دوسش دارم

دیگ قسم حوردم ازش تعریف نکنم چندبارهم بش گفتم لطفاجلومن اینجوری نگوزشته مگه بچه این شوهرم گناه داره اون عین خیالش نیست چون عادتشونه ولی من بدم میادچون یروزی بمنم میگن البته من هروزحمومم

آفرین. دقیقا مردا وقتی یه حرفو پیششون تکرار کنی، ملکه ذهنشون میشه. مثلا من خیلی غیر مستقیم به همسر ...

اره اینم خوبه شوهرم خودش میگه شایدنظرشونوبپرسم ولی اخرش هرچی منوتوتصمیم گرفتیم ولی بعضی اوقات نظرشون هم دردسرمیشه 

غر نمیزنما . کلا میگه با این حرفا خوشیمونو خراب نکن . خودت ج بده . من ادوم حرف میزنم بخدا

همسر منم میگه ولش کن خوشیمونو بهم نزن راست میگن دیگه ما که باهم خوبیم اونام هرچی میخوان بگن مهم نیس اوایل تیکه مینداختن فقط لبخند میزدم ولی اومدنی بیرون بغضم میگرفت

به تو احتیاج نه... به تو اعتیاد دارم...
بش میگم ولی توجمع اگ ازش تعریف کنم ضایه میکنه اول عروسی شوهرم میومدخونه بالاخره عرق میکردلباس بومیگر ...

عزیزم تو جمع اینارو نگو که. اینایی که گفتمو تو خلوت بهش بگو. 

بحث حموم رفتن، دقیقااااا مثل خانواده شوهر من. مامانش به زور میفرستادش حموم و جلوی من این حرفارو بهش میزدن.

من تو خونه به شوهرم میگفتم من عاشق بوی تنت هستم. قربونت برم که انقد زحمت میکشی برامون.‌برای بهتر شدن زندگیمون.

کلا هرچی که میخوای انجام بده رو هی تو گوشش بخون.‌بصورت غیر مستقیم. چندبار که بگی قشنگ اثر میکنه.

مثلا بگو دوستم زنگ زده بود از شوهرش مینالید.میگفت شوهرم تو جمع خانوادش منو مسخره میکنه. خیلی عذاب میکشم.‌حق داره بنده خدا. وای یه لحظه خودمو گذاشتم جای اون. چقد بده اینجوری. خداروشکر تو همیشه احترام میزاری به من.

چندبار که بگی خودش باورش میشه. مردا زود گول میخورن.

آفرین. دقیقا مردا وقتی یه حرفو پیششون تکرار کنی، ملکه ذهنشون میشه. مثلا من خیلی غیر مستقیم به همسر ...

بخدا یکم در مورد مادراشون تند حرف بزنیم قضیه بر عکس میشه فکر میکنن دشمنی داریم باهاش

عزیزم تو جمع اینارو نگو که. اینایی که گفتمو تو خلوت بهش بگو.  بحث حموم رفتن، دقیقااااا مثل خان ...

دقیقامنم دیشب همینجوری باهاش ح زدم گفتم واقعا تواینترنت خوندم زناک مشکلاتی ک ندارن واقعاقدرتودونستم ک اهل خیانت نیستی واینا حرفا

آخ اره مردا عاشق اینن که خانومشون تو جمع ازشون تعریف کنه 

البته من بصورت ریز از شوهرم تعریف نمیکنم.

فقط میگم خیلی اقاست. یه دونه است واقعا.‌ حرف نداره.

ولی نمیگم که مثلا دست و دلبازه و هرچی میخوام میخره (چون بعدا میگن ولخرجن)

نمیگم که تو خونه کمک میکنه (چون بعدا میگن همه کارارو پسرمون انجام میده)

چیزای جزیی رو اصلا نمیگم.

بخدا یکم در مورد مادراشون تند حرف بزنیم قضیه بر عکس میشه فکر میکنن دشمنی داریم باهاش

اره من یباربش گفتم بسه اینقدرمشورت میکنی خستم شد دیگ چیزی بشون نگو گفت من دست توه من میدونم چکارکنم تواگ ناراحتی خودت واسه زندگیمون تصمیم بگیرمن دیگ نظرنمیدم بدترلج میکنن منم دیگ بش چیزی نمیگم 

البته من بصورت ریز از شوهرم تعریف نمیکنم. فقط میگم خیلی اقاست. یه دونه است واقعا.‌ حرف نداره. ولی ...

من بیشتر تو جمع خانواده خودم ازش تعریف میکنم اینجوری بیشتر حال میکنه😂

دقیقامنم دیشب همینجوری باهاش ح زدم گفتم واقعا تواینترنت خوندم زناک مشکلاتی ک ندارن واقعاقدرتودونستم ...

حتی اونایی که واقعا نیست هم بهش بگو.

بزار باور کنه خودش.

خداروشکر که محکم و قوی هستی. همیشه ازین میترسیدم که نفر سومی برای زندگیمون تصمیم بگیره. ولی تو چون یه مرد واقعی هستی هیچوقت این اجازه رو نمیدی.

(این میره تو ذهنش، ینی اگه به حرف بقیه گوش بده، دیگه بنظر تو یه مرد واقعی نیست. پس دیگه اینکارو نمیکنه.)

من بیشتر تو جمع خانواده خودم ازش تعریف میکنم اینجوری بیشتر حال میکنه😂

آفریییین. این بهترین کاره.‌من تو جمع خانواده خودم با جزییات تعریف میکنم ازش😄

شما ماشالله با سیاستی ها. خوشم اومد😊