2777
2789
خداروشکر خودش همیشه میگه من افتخارمیکنم ک زنم باخانوادمه واحترام واسشون میذاره

خب پس نصف راهو رفتی😂 اگه تو جوابشونو ندی مطمئنا شوهرت پشتت درمیادو اونام چیزی بگن پیش خودش میگه این بنده خدا که خانوادمو دوس داره پس اینا چرا پشتش حرف میزنن یا... اونوقته که کسی حق نداره چوقولیتو پیشش کنه مدام یاداوری کن که من از همه بیشتر تورو دوس دارم چون پدرو مادرو بچه ها میرن ما واسه هم میمونیم بزار ملکه دهنش بشه

به تو احتیاج نه... به تو اعتیاد دارم...
پس چرا بعضیا میگن محبت کنین بعضیا میگن بی محلی واقعا کدومش؟😕

بنظر من محبت.

من امتحان کردم.

""البته منظور از محبت، آویزون شدن نیست.""

مردا تشنه ی محبت و احترامن.

یه زن عاقل همیشه به شوهرش محبت میکنه. جوری که اگه یه لحظه محبتشو قطع کرد شوهرش دیوونه بشه.

من قبلا خنثی بودم. الان یکی دوساله محبت میکنم. قربون صدقه اش میرم. شاد و با انرژی ام و...

اگه ازش دلخور بشم و مث همیشه مهربون نباشم باهاش ،اصلا نمیتونه تحمل کنه.فوری میاد سمتم.

درصورتی که قبلا اصلا براش مهم نبود و من خودم همیشه واسه آشتی کردن پیش قدم میشدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیاست داشتنم باعثش میشه اونایی که سیاست ندارن و سریع جوتب میدن ممکنه حق باهاشون باشه ولی ظاهرا مقصرن ...

والا اونام خیلی جواب میدن وراجع به همه چی اظهارنظر میکنن فکرکنم اونا ازروز اول همه چیز مدیریت کردن ولی من خودمو دخالت نمی‌دادم توبحث خانوادشون حالاهم چیزی بگم فایده نداره البته خیلی بهترشده ازقبل ولی صددرصدنیست بازم زمان میخواد دیگه اطرافیاشو بشناسه 

خب پس نصف راهو رفتی😂 اگه تو جوابشونو ندی مطمئنا شوهرت پشتت درمیادو اونام چیزی بگن پیش خودش میگه این ...

خودش میدونه عاشقشم وبدونش میمیرم چون واقعابخاطرش قیدخودمم زدم خودش میگه ازاخلاقت راضیم همچیت خوبه ولی من میخوام بجااینکه دهن بین مامانش باشه دهن بین من بشه

یه دوستی داشتم قیافه جالبی نداشت ولی همش پیش همسرش میگفت همه به من میگن تو خوشگلی یا فلانی گفت چقد با سلیقه ای چون از زبون بقیه میگفت همسرشم باورش شده بود که این تکه

خودش میدونه عاشقشم وبدونش میمیرم چون واقعابخاطرش قیدخودمم زدم خودش میگه ازاخلاقت راضیم همچیت خوبه ول ...

باید مدل حرف زدنتو شبیه مادرش کنی😕

هیچ وقت پشت سر مادرش حرف نزن همیشه بگو مامانتو دوس دارم (خواهراش نه فقط مامانش) یه موقع اگه تیکه اند ...

منم وقتی میگم میگه نیا پیش من گلایه نکن همون موقعه هرکاری کردن ج بده .با هی مث خودش رفتار . اصن حوصله این حرفترو نداره😢😢😢ولی کلا من پیش خانواده همسرم نیستیمو یه شهر دیگه ایم

زیادفرق نمیکنه ولی مامانش انگارمهره داره حتی منم نمیتونم بش ن بگم

من اینجور موقع ها که نمیخوام حرف مادرشوهرمو قبول کنه میگم بنده خدا مامانامون فکر میکنن زمان خودشونه نمیدونن که الان نمیشه فلان کارو کرد و چندتا دلیل میارم که بدونه من درست میگم چندبار که بگی یاورش میشه مامانش قدیمی فکر میکنه و همه حرفاشم درست نیست

چیزای توکتاب روانجام میدم ولی شوهرم خیلی چسبیده ب خانوادش دوست دارم جلوخانوادش باهام عاشقانه رفتارکن ...

خب خداروشکر.

باید دونه دونه بهش یاد بدی پس.

مثلا اگه یه حرکتی توی جمع کرد که از نظر شما مثبته، حتی اگه خیلی ریزه. شما پر و بال میدی کلی و بهش میگی:

واااای مررررسی که تو جمع انقد هوامو داشتی.

مرررسی که تو جمع حواست بهم بود‌.

**احساس غرور میکنم وقتی تو جمع بهم توجه میکنی و با احترام باهام برخورد میکنی. حس میکنم اینجوری احترامم پیش بقیه ده برابر میشه.

حس میکنم پشتم محکمه.**

من اینجور موقع ها که نمیخوام حرف مادرشوهرمو قبول کنه میگم بنده خدا مامانامون فکر میکنن زمان خودشونه ...

اره وقتی پیشش نیستن البته زیاد بحرفشون نمیره میاد بمن میگه ولی تلفن هم هست خیلی مامانشوقبول داره 

منم وقتی میگم میگه نیا پیش من گلایه نکن همون موقعه هرکاری کردن ج بده .با هی مث خودش رفتار . اصن حوصل ...

دوری و دوستی گلم ولی نباید باغر بهش بگی خودتو بزن به ناراحتی وقتی گف چته بهش اروم بگو ک من ب احترام تو چیزی نمیگم تازه همسرت وقتی این حرفو میزنه یعنی طرف توئه ولی نمیخواد جنجال بپا کنه شاید خانوادشو میشناسه ک جواب نمیده

خب خداروشکر. باید دونه دونه بهش یاد بدی پس. مثلا اگه یه حرکتی توی جمع کرد که از نظر شما مثبته، حتی ...

بش میگم ولی توجمع اگ ازش تعریف کنم ضایه میکنه اول عروسی شوهرم میومدخونه بالاخره عرق میکردلباس بومیگرفت خواهرش هی بش میگفت جقدرتوبومیدی بروحموم واینا عادتشون بهم میگن حتی باباشون منم ناراحت میشدم یباربش گفتم اصلانم بومیده اینابوی عشق ومردنگی میده ک اززحمتاش اونم نشست بامامان وخواهرش مسخرم میکرد

خب خداروشکر. باید دونه دونه بهش یاد بدی پس. مثلا اگه یه حرکتی توی جمع کرد که از نظر شما مثبته، حتی ...

آخ اره مردا عاشق اینن که خانومشون تو جمع ازشون تعریف کنه 

بش میگم ولی توجمع اگ ازش تعریف کنم ضایه میکنه اول عروسی شوهرم میومدخونه بالاخره عرق میکردلباس بومیگر ...

خب مدل تعریفتو عوض کن مثلا بگو اگه بو بده هم من دوسش دارم