2777
2789

شوهرم متاسفانه خیلی بچس وخانوادگی اینجورین مامانش هم همش هاجواب میده اول عقدمون تعجب میکردم ک خواهرشو ببخشیددرکونی میزنه ناراحت میشدم بعددیدم نه خیر باباشون هم میزنتشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا اجازه نده. سریع درستش کن. بگو احترام گذاشتن من به تو و تو به من، باعث احترام بقیه به ما ...

کاش بودی نشونت میدادم فقط پیامایی ک واسش میفرستم میگم توبی احترامی کنی انکار ب اوناهم اجازه دادی نکن دلم میشکنه فایده نداره مثل توفیلم زنه میگه باعشق اشپزی بایدکرد بمن میگه یادبگیر حالاخوبه من همش بخداباعشق کلی تزیین وجملات عاشقانه واسش غذامیزارم ن مثل مامانش همیجوری فقط میده بخورن

استار معذرت می خوام یه سوال بچه لطفا راهنمای کنید. چه طور با شماره خودم مجدد تو نی نی سایت عضو شم&nb ...

ببخشید گلی منم همین سوالوداشتم هرجی زدم نمیشد متاسفانه اگ کسی بت گفت لطفابمنم بگو

شوهرم متاسفانه خیلی بچس وخانوادگی اینجورین مامانش هم همش هاجواب میده اول عقدمون تعجب میکردم ک خواهرش ...

میتونی درستش کنی. فقط ناامید نشو و دست نکش.

اصلا هم نزار حرفات به بحث و دعوا بکشه‌.

کم کم و ریز ریز. مستقیم و غیرمستقیم بگو.

گاهی ناراحت بشو. چه اشکالی داره.وقتی خودتون دو نفر هستین بهش بگو از فلان رفتارت دلم‌گرفت. (با مظلومیت. نه با شاخ و شونه کشیدن)

انقد بگو و کار کن که درست شه.

خیلی بدم میادکساییکه راهنمایی غلط میکنن مگه میشه شریک زتدگی روکم محل کردم مگه همسایه اس دوسته که کم محلش کنی وبرات مهم نباشه.اگ میخوای کم محلش کنی بایدمنتظرعواقبشم باشی که ازبی محبتی بره هرکاری که نباید روانجام بده.ماخودمون دوسداریم همسرمون بهمون محل نده؟توروخدایکم عاقلانه فکرکنید.نه شو شور وآویزون نه بی نمک وبه قول شما کم محل کردن.تعادلو رعایت کنید وظیفه همسریتونوبجابیارین بعدببینین همسرتون چجوری میادسمطتتون

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
کاش بودی نشونت میدادم فقط پیامایی ک واسش میفرستم میگم توبی احترامی کنی انکار ب اوناهم اجازه دادی نکن ...

شوخیای اون شکلی ایراد نداره. شوهر منم زیاد شوخی میکنه باهام. مثلا وقتی مادرشوهرم اینا میان خونمون، میگه ما فقط امشب غذای خوب میخوریم. کاش همیشه مهمون داشتیم 😄

اینا اشکال نداره.

ولی توهین یا مسخره کردن و اینا رو اصلا اجازه نده.

اگه دیدی روش مستقیم جواب نمیده، همون روشای غیرمستقیم.

بازم تلاش خودمومیکنم ان شالله جواب بده 

خیلی بهش محبت کن. بزار وقتی محبتتو ازش دریغ کردی، دیوونه بشه.

اون موقع اگه رفتاری کرد که دوس نداشتی، کافیه یک ساعت سرسنگین باشی. دیگه رفتاراشو تکرار نمیکنه.

موفق باشی عزیزم😊

واقعا درسته بی محلی مرگه واسه مرد

اصلانمیفهمم فازبعضیا چیه طرف تاپیک میزنه شوهرم محل سگ نمیذاره بهم دارم میمیرم میگن کم محلی کن میگه خیانت کرده میگن کم محلی.فوشم داده کم محلی کن.خونه رام نمیده کم محلی کن درست میشه....بابامگه میشه همچین چیزی.کاش بری توزندگیاشون بعدببینی همینایی ک میگن کم محلی کن خودشون چه دلبری میکنن براهمسرشون وبه هردری میزنن دلشوبه دست بیارن.نمیگم بدمیکنن ولی بدراهنمایی میکنن خداروخوش نمیاد

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊