سلام دوستان.من الان باردارم و خیلی نگران تربیت مسافرکوچولوم هستم.خانواده همسرم زیاد ب طرز صحبت کردن و ادب و اداب معاشرت واحترام پابند نیستن و سطح فرهنگ منو خانوادم با اونا تفاوت هایی داره.خیلی دلهره دارم میخوام بدونم بچه بیشتر از چه کسی فرمان میگیره و حرف کی رو گوش میکنه.میترسم اونا بشن الگوی رفتاریش.لطفا بگید چجوری باید رفتارکنم ب عنوان یک مادر
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.
اخه خانواده همسرم عادت دارن همش بچه رو لوس باربیارن و اگه مادر ی چیزی بگه ب بچه میگن نه اصلا اینطور نیست و بالاخره ی جوری بچه رو از رفتار مادر دلزده میکنن
فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.
بچه چشمش به گدر مادره شاید موقعی که کوچولوهه رفتار اونا روش اتر کنه اما باتلاش تو باز برمیگرده به خودت خودت رو دست کم نگیر تو مادر اون از گوشت و پوست وخون توههه
بهترین الگو پدر و مادر هستن اما من خودم وقتی مهمانی میرم بچه های فامیل شوهرم خیلی بددهن و دروغگو و خبرچین هستم وقتی قاطی اونا میشه من تا یه مدت تو خونه فقط مشکل دارم.رابطمو باهاشون خیلی کمرنگ کردم
بهترین الگو پدر و مادر هستن اما من خودم وقتی مهمانی میرم بچه های فامیل شوهرم خیلی بددهن و دروغگو و خ ...
خیلی کار خوبی میکنی واقعا افرین.من نمیتونم رابطم رو کم کنم.مادرشوهرم خیلی وابسته اس ب ما.خیلی زیاد.حتی از الان ک توی شکممه واسش برنامه ریخته ک بیارینش بخوابه چند روز بزارش و برو و ..... چون شوهرم تک پسره اینجورین همیشه هم خواهرشوهرم و بچه هاش اونجان همیشه شلوغه خونشون نمیدونم چجور کم کنم رابطمونو
مادر شوهرم خیلی تو زندگیم اذیتم کرد خیلی تازه میخواست تو تربیت فرزندم هم دخالت کنه و خودشو یک مادر واقعی نشون بده اما تو این یه مورد شدید ازش فاصله گرفتم حتی یکبار گفت که بچه هام وقتی قرآن بلد نبودن مداد و می گذاشتم لای دوتا دستاشون و تنبیه میکردم منم گفتم بخاطر همینه که هیچ کدومشون قرآن نمیخونن.