2777
2789
عنوان

تربیت فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 31 پست
اره واقعا درست میگی.ولی باز اینا رو میبینم بچه هاشونو میبینم دلهره میاد سراغم.با اینکه هنوز متولد نش ...

رفت و امدت رو محدود کن 

وقتی اونجایید خودتو بابچه سر گرم کن که خ طرف اونا نره رفتارهای بد و حرفای زشت رو تو غصه گفتن و نمایش عروسکی واسش تعیین کن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرم خیلی تو زندگیم اذیتم کرد خیلی تازه میخواست تو تربیت فرزندم هم دخالت کنه و خودشو یک مادر و ...

چجوری بهشون گفتین ک دخالت نکنن؟اگه کسی حرفی ب بچه تون بزنه یا لقبی بهش بده یا مسخره کنه چجوری برخورد میکنین؟

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
خیلی کار خوبی میکنی واقعا افرین.من نمیتونم رابطم رو کم کنم.مادرشوهرم خیلی وابسته اس ب ما.خیلی زیاد.ح ...

یکدفعه نمیشه کم کرد اما باید قاطع باشی.یکی از دوستام سه قلو دنیا آورد تو خونه مادرشوهر زندگی میکرد و شوهرش تک پسربوده وقتی مادرشوهره زود به زود میده بالا سر بزنه دوستم بدش اومده دوست داشته راحت باشه از تیکه انداختناشم خسته شده بوده بچه هاشو بهونه کرد و گفت بچه ها حساس شدن میاین بالا و اذیت میشن مادرشوهره بدش اومده بود شدید و اصلا یه بارم نرفت بالا 

چجوری بهشون گفتین ک دخالت نکنن؟اگه کسی حرفی ب بچه تون بزنه یا لقبی بهش بده یا مسخره کنه چجوری برخورد ...

فقط رابطمو کمرنگ کردم که با مخالفت و توهین های شدید مواجه شدم و هربار بچه ها و کار و ...رو بهونه کردم تا اینکه براشون عادی شد.بارها سر بچه با خواهرشوهر و ...حرفم شد اما خیلی حرفشان زور داشت و درستش این بود که دعوا کنم.اما اکثر موقع ها مثلا اگر کسی بگه چقدر لجبازه بلند میگم نه امش نه مامان بزرگش خیلی مهربونه اصلا لجباز نیست و تا آخر اون روز باهاشون سرسنگینم و فقط و فقط ناز بچه هامو میکشم جلوشون.

فقط رابطمو کمرنگ کردم که با مخالفت و توهین های شدید مواجه شدم و هربار بچه ها و کار و ...رو بهونه کرد ...

افرین عزیزم همیشه همین اقتدار رو داشته باش

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  
دقیقا مثل من    

خیلی کلافم.خصوصا ی بچه خواهر شوهر دارم فوق العاده بی ادب و بی تربیت و لوس و کلا هرچی فکر کنی هست اصلا نگاش نمیکنم ک بچم مثل اون نشه  

فقط یه پسر فوق العاده بی تربیت تو فامیل هست که پسرم خیلی ازش الگو برمیداره و همه چیزو گردن پسرم میندازه و همه پسرم و بی ادب خطاب میکنن خیلی دارم رو این موضوع کار میکنم.چون فامیل نزدیکه آدم نمیتونه چیزی بگه فقط مجبورم رابطه رو کمرنگ کنم یا وقتی که اونا نیستن من برم.

فقط یه پسر فوق العاده بی تربیت تو فامیل هست که پسرم خیلی ازش الگو برمیداره و همه چیزو گردن پسرم میند ...

اره واقعا چون فامیل نزدیک هستن نمیشه حرفی زد و کاری کرد

والا حق داری از الان به فکر تربیتش باشی من که عقد هستم و به فکر تربیت فرزند آیندمم😁

من از مجردی روی موضوع تربیت بچه خیلی حساس بودم 

اره واقعا چون فامیل نزدیک هستن نمیشه حرفی زد و کاری کرد

من چند بار با مهربونی بهش تذکر دادم اما کاراشو تکرار کرد یکبارم رفتم تو اتاق کشیدم یه گوشه گفتم دیگه تکرار نکن به باباش میگم حالتو میگیره فقطم بهش اخم میکنم و جلوی همه پسرم از پبشش میکشونم سمت خودم 

خیلی کلافم.خصوصا ی بچه خواهر شوهر دارم فوق العاده بی ادب و بی تربیت و لوس و کلا هرچی فکر کنی هست اصل ...

خیلی بهش فکر نکن عزیزم،تجربه ثابت کرده هرچیزی که زیاد بهش گیر بدی دقیقا سرت میاد

اما فقط در مسائل تربیتی اینطوره اما اگر حقشو کسی گرفت من دنبالش نمیرم باید باید خودش بره یا از خیرش بگذره که با تنبیه من مواجه میشه مثلا اون وسیله رو دیگه بهش نمیخرم که تو این مسائل خیلی بهتر شده

اما خانمی تربیت یک بچه از خود بچه مهمتره.وقتی بزرگ میشه معلوم میشه چه بچه ای با چه تربیتی بوده