2777
2789
دکتر چی برم اخه؟ ترجیح میدم اگه کسی راهکار عملی و مجرب داره اونو استفاده‌کنم تا دستور یه دکتر ناوارد ...

باید جراح عمومی بری  

کلم الناس علی قدر عقولهم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان عزیزم منم بواسیر یاهمون هموریید دارممن از بعد زایمانم فهمیدم دارم چون زایمانم سخت بود عزیزان این مشکل اگه درجه ی 1باشه فقط با عادت غذایی حل میشه اگه درجه ی 2؛باشه یا 3میشه با استفاده از گوجه و سبزیجات و الو و روغن زیتون خاکشیر وروزی نیم ساعت پیاده روی کنترلش کرد غذاهای فست فودی ونوشابه استفاده نشه

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
عزیزم درمان شدی ؟ ببخش میپرسم اخه منم مبتلا شدم 

اره عزیزم الان بهترم مشکلی ندارم  ولی فک میکنم هرکس یه بار تجربه کنه این قضیه رو بازم میگیره یعنی اگه کسی مستعد این موضوع باشه .ِبرا من بعد زایمان خیلی بیشتر شد جوری ک نمیتونستم صاف وایسم خم میشدم ولی عسل و روغن زیتون ترکیب کردم گذاستم تو دسشویی استفاده میکردم باد داغ سشوار و عنبر نسا هم استفاده کردم خییلی موثر بود

ای مهربان تر از پدر و مادرم حسین❤️