2777
2789
عنوان

خونریزی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 26 پست
خیلیییی دلایل هستن که میتونن باعث خونریزی زیاد بشن..مثلا اقدام برای بارداری یا استفاده از بعضی داروه ...

ممنون عزیزم از اطلاعاتت🤗😍

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
خیلیییی دلایل هستن که میتونن باعث خونریزی زیاد بشن..مثلا اقدام برای بارداری یا استفاده از بعضی داروه ...

بنظر خودم شهید بخاطر قرص اسپرین باشه چون اولین بار اینطوری میشم یا نکنه اقدام کردم گرفته بعد سقط شده یعنی امکان داره اینم‌؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببخشید استارتر  با اجازه 🤗عزیزم شما میدونی اگر میزان خونریزی پریود بیشتر باشه علتش چی میتونه ب ...

من خودمم اینطوریم یه جا خوندم به خاطر تیروئید یا کم خونی هم میتونه باشه خونریزی زیاد حالا میخوام ازمایش بدم

من خودمم اینطوریم یه جا خوندم به خاطر تیروئید یا کم خونی هم میتونه باشه خونریزی زیاد حالا میخوام ازم ...

جدی ؟!منم خیلی نگران شدم البته اولین بارمه ولی برام غیر عادی بود یعنی باید ازمایش بدم؟

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
بنظر خودم شهید بخاطر قرص اسپرین باشه چون اولین بار اینطوری میشم یا نکنه اقدام کردم گرفته بعد سقط شده ...

شاید از عوارض اسپرین باشه ولی بعید میدونم سقط داشته باشی.من یادمه اولین ماهی که اقدام کردم خونریزیم خیلی زیاد شده بود.احتمالا به خاطره اقدامه.

سلام منم تو بارداری اول ۴ماه خوردم بعد سزارین برای بارداری دوم دوباره دکتر گفت بخور ولی با خوردن اسپرین به لک بینی و بعدش خونریزی میفتم

نه تیرویید دارم نه کیست 

دکتر گفت شاید بخاطر ضخامت اندومتر باشه 

ولی به نظر خودم به اسپرین حساسیت پیدا کردم