2777
2789
عنوان

خونریزی شدید

3127 بازدید | 26 پست

خانوما این ماه اقدام بودم اسپرین هم میخوردم هرروز الان دوروزه پریود شدم اولین روز لکه بینی الان خونریزی شدید با لخته ها و تیکه های خونی همینجور ازم میاد اولین باره اینطور شدم امکان داره بخاطر اسپرین باشه ؟؟ کسی تا حالا اینجور شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی اقدام رحم واسه آماده شدن خیلی تغییرا میکنه..مثلا من تو یه ماه دو بار پریود شدم یا مثلا عقب جلو میشد پریودم.ممکنه از علائم آمادگی رحمت باشه..البته اگه خیلی خونریزیت شدید و ادامه دار شد حتما یه دکتر برو.

سلام. منم الان یک سالو نیمه که پریود هام اینجوریه. کلی هم دکتر رفتم میگن مشکلی نداری فقط بهم مفنامیک اسید میدن که تو این دوران بخورم. تا اینکه چند ماه پیش رفتم به دکتر بهم قرص پروژسترون داد. الان دیگه لخته ازم دفع نمیشه ولی خونریزی م هنوز زیاده. 

واقعا نمیدونم چیکار کنم؟ 

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 
توی اقدام رحم واسه آماده شدن خیلی تغییرا میکنه..مثلا من تو یه ماه دو بار پریود شدم یا مثلا عقب جلو م ...

ببخشید استارتر  با اجازه 🤗عزیزم شما میدونی اگر میزان خونریزی پریود بیشتر باشه علتش چی میتونه باشه ؟

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

من قبلا دوتا سقط داشتم بخاطر همین دکتر برام این سری اسپرین نوشته از اون جایی که رقیق کننده خونه گفتم حتما داره کار خودشو میکنه که لخته خون ازم خارج میشه

ببخشید استارتر  با اجازه 🤗عزیزم شما میدونی اگر میزان خونریزی پریود بیشتر باشه علتش چی میتونه ب ...

خیلیییی دلایل هستن که میتونن باعث خونریزی زیاد بشن..مثلا اقدام برای بارداری یا استفاده از بعضی داروها یا تحرک زیاد یا به هم ریختن هورمونا..یا حتی عوض شدن آبو هوا.