2777
2789
عنوان

چیز کیک سایو 👌🏻🤗😋

2986 بازدید | 37 پست

عکس از مراحل داره یکی یکی آپلود میشه 

میزارم همشون رو 

دستورش رو هم الان میزارم 

عکس اول چیز کیکی که قبلا درست کردم 

این چیز کیک موزی رو واسه مهمونی دیشب درست کرده بودم که فقط یه تیکه اش  رو تونستم نجات بدم که عکس بگیرم تا بافتش رو g

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو تابه درس کردی کیکو؟؟😋

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

برای تهیه این چیز کیک خوشمزه اول از همه یک کیک اسفنجی خیلی خوب میخوایم

برای درست کردنش

آرد نصف لیوان

شکر نصف لیوان

تخم مرغ سه عدد

نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری

وانیل یک سوم قاشق چایخوری

بکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری

اول از همه مواد رو اندازه گیری کنید  بزارید کنار

فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید

حالا شروع کنید به درست کردن

سفید و زرده جدا

سفیده رو با همزن تا جایی بزنید که کاملا ابری بشه

یعنی وقتی کاسه رو برمیگردونید نریزه و حرکت نکنه

حالا بزاریدش تو یخچال که آب نندازه

حالا زرده و شکر و وانیل رو با همزن اینقدری بزنید که خوب به خورد هم بره کش دار بشه و غلیظ بشه

حین هم زدن وسط مسطا چند بار همزن رو خاموش کنید با لیسک شکر هایی که اطراف کاسه اومدن رو روی   بقیه مواد بریزید  وگرنه این دونه های شکر که خوب مخلوط نشدن اخر کار بافت کیکتون رو خراب میکنه

اخر سر با فاصله ده بیست ثانیه دو قاشق ابجوش به مواد اضافه و خوب هم بزنید

حالا همزن خاموش

سفیده رو از یخچال بیرون بیارید

ارد و نشاسته ذرت و بکینگ رو یک بار الک

و حالا یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و یک سوم ارد رو اضافه با لیسک

در یک جهت به صورت دروانی زیر و رو کردن مواد رو فولد میکنیم

و دوباره یکم سفیده و یکم ارد

همینجور ادامه تا سفیده و ارد تموم بشه

حالا کمربند قالب رو باز کاغذ روغنی که از دایره کف بزرگتره انداخته کمربند رو روش سوار و میبندیم

اینجوری دیگه مواد از لای درزا چکه نمیکنه حین پخت

کف و یک سانت از پایین دیواره قالب چرب بشه با روغن جامد

مواد رو داخلش ریخته دو بار به زمین بکوبید تا هوای اضافش خارج بزارید داخل فر طبقه وسط ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه

بعد با خلال دندون چک کنید اگه چیزی بهش نچسبید فر رو خاموش کنید اجازه بدید کیک داخل فر خاموش و در بسته بیست دقیقه بمونه بعد بیارید بیرون خنک که شد کمربند باز کاغذ روغنی کیک جدا

قالب رو بشورید خشک کنید کمربند رو ببندید کیک رو داخلش قرار بدید

حالا بریم سراغ مرحله دوم چیز کیک یعنی تهیه لایه خامه ای پنیری👌🏻👌🏻😋😋😋

برای مواد پنیری و خامه ای

پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم

خامه قنادی ۲۵۰ گرم

( اگه خامه صبحانه استفاده میکنید از قبل با پودر قند با همزن بزنید تا یکم فرم بگیره میزان پودر قند هم تا جایی بریزید که شیرینیش مثل خامه قنادی بشه)

پودر ژلاتین دو قاشق و نیم

پنیر مااسکار پونه رو با همزن بزنید که خوب از هم وا بشه خامه رو اضافه خوب با پنیر با همزن مخلوط کنید

در همین حین پودر ژلاتین رو توی یه کاسه بریزید روش نصف لیوان اب بریزید بزاریدش رو بخار کتری هم بزنید که خوب حل بشه و به اصطلاح شکفته بشه نه سفت باشه نه شل اگه سفت بود بهش یکم اب اضافه کنید

خنک که شد به موادمون اضافه هم میزنیم خیلی خوب

حالا با کمک لیسک این مواد رو میریزیم روی کیک اسفنجی که داخل قالب کمربندی داشتیم و سطحش رو خوب با لیسک صاف و صوف میکنیم

به مدت نیم ساعت بزاریدش فریزر که خودشو بگیره

در این حین

یک بسته و نیم پودر ژله موز رو با سه لیوان اب  جوش مخلوط خوب هم بزنید حل بشه بزارید خنک بشه

قالب از فریزر بیاد بیرون یه لایه موز حلقه شده بچینید یکم مایع ژله خنک بریزید حالا بزارید فریزر تا زمانی که خیلی کم ببنده  و موز سر جاش فیکس بشه بعد باقی مایع ژله رو بریزید باز فریزر تا زمانی که یکم ببنده

بعد انتقالش بدید یخچال ۲۴ ساعت بمونه  

بعد با نوک چاقو اطراف ژله رو از قالب آزاد و خیلی اروم کمربند رو باز

کف گیر رو اروم بزارید زیر کیک بعد بلند کنید با کف دستتون انتقالش بدید به ظرف سروتون بسیار خوشمزه شیک و عالی

نوش جان

نه توی قالب کمربندی تو فر

خیلی خوب بود

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤