2777
2789
عنوان

از شوهرم شکایت کیفری کرذم

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 92 پست
ی سربازی گف چون شکایت کیفریه زود میگیرنش اگر نیاد سروانه گف پنج روز وقت داره بیاد نیاد میره دادسرا

شکایت کیفری من بعد یکسال بدون اومدن متهم حتی ی بارم نیومد تازه داره نتیجه میده اول که سه بار احضاریه میفرستن واسه جلسه دادگاه برین

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز سروان کلانتری پرسید ازم یه مرد چرا باید زن جون و قشنگشو بزاره بره واقعا دارم از دیروز از خودم ...

خوشی زده زیره دلش 

بی لیاقت حقش بود به خاطر نازایی کلی بارش میکردی اونوقت میفهمید یه من ماست چقد کره داره

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
این شکایت ترک انفاقه 

بحرحال زمان بره اگه خودش نیاد 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
دیروز سروان کلانتری پرسید ازم یه مرد چرا باید زن جون و قشنگشو بزاره بره واقعا دارم از دیروز از خودم ...

عجبا...تو این شرایطت...بهش فکر نکن که چرا خودتو داغون میکنی. نامرده دیگه مگه نه تو هر چیم بودی نباید این کارو میکرد 

نه اگه کلانتری نرن برای اضحاراتش پروندتو میفرستن دادکستری

اضحاراتش🤐

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
خوشی زده زیره دلش  بی لیاقت حقش بود به خاطر نازایی کلی بارش میکردی اونوقت میفهمید یه من ماست چ ...

من کلی عکسای بد از زمان مجردیش داشتم با ی مشت هرزه همونارو بردم کلانتری همه مامورا دیدن خیلی بدشون اومد به نظرتون وقتی بیاد درست بارش میمنن مامورا گفتن شاید الانم اینا زیر پاشن گفتم نمیدونم حتی فیلم داشتم از لب گرفتن با ی دختری اونم نشون دادم

این شکایت ترک انفاقه 

دخترت پیش کی مونده این مدت؟ چون قبلا گفتی یه دختر کوچولو هم داری

اونو بهت میدن؟ چند سالشه؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اضحاراتش🤐

ن عزیزم اشتب شد اظهارات

ببخشيد اينو ميپرسم،مگه اسپرم اهدايي بوده كه اين حرف رو ميزنه؟ اسپرم خودش باشه و اينطور بگه ديگه واق ...

اسپرم خودش تازه تو بیمارستان اتاق دارن برا نمونه گیری باید بری با س ک س نمونتو بدی 

حالا عزیز من با این شرابط میخای بچرو بیاری ؟؟

اره وضعیت مالیو خانوادگیم خوبه خیلی این یچه برامون مهمه گور پدر پدرش دیروز یکی از سروانا گف بچه میخوای چکاز زدم زیر گریه گغتم نگو اینو خیلی ناراحت شد خیلی عذر خواهی کرد یکیشون گف گور پدرش بگو برو گمشو از طندگیم