2777
2789
عنوان

از شوهرم شکایت کیفری کرذم

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 92 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره وضعیت مالیو خانوادگیم خوبه خیلی این یچه برامون مهمه گور پدر پدرش دیروز یکی از سروانا گف بچه میخو ...

من اگر جات بودم می گفتم نمی خوای که نخواه کلاً از زندگی من و بچه ام گم شو بیرون! شناسنامه بچه ام رو هم به اسم خودم می گرفتم فردا روز نیاد ادعایی بکنه. عنتر نکبت! چقدر بدم اومد ازش!!!!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
چرا ول کرده ؟

ی مادر هرزه داره ک چش دیدن زندگی پسرشم نداره خدا ازش نگذره خبر رسوایش بیاد کثافت اون تو گوشش میخونه دو سه روز میخوانش واسه الواتی بعدش میفرستنش اینبار ول کزد اومذ بیرون منم خونم بنامم بود قرار داد فسخ کزدم جمع کردم زندگیمو اومدم پیش خانوادم 

من اگر جات بودم می گفتم نمی خوای که نخواه کلاً از زندگی من و بچه ام گم شو بیرون! شناسنامه بچه ام رو ...

رفتم واسه شناسنامه گفتن نمیشه باید فامیلیش باشه .اینباز شکایت کیفریش کردم یا ادم بشه یا گمشه بره راستی رای نفقم صادر شده یعنی امکان نداره بخاطر نفقم بازداشتش کنن

رفتم واسه شناسنامه گفتن نمیشه باید فامیلیش باشه .اینباز شکایت کیفریش کردم یا ادم بشه یا گمشه بره راس ...

من زیاد از مسائل حقوقی سر در نمیارم. فقط تو فیلم من ترانه ۱۵ سال دارم دیدم که شناسنامه رو به نام خودش گرفت. حداقل حضانت بچه رو محضری ازش بگیر  حتی حق خروج از کشور رو. که بعداً اذیتت نکنه. فردا روزی به خاطر مشکلش دیگه بچه دار نشد بیاد بچه رو ببره.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
بچه چندمتونه

اولیه دو ساله ازدواح کردیم بچه دار نمیشد الان مادرش میگه گور پدز بچع شوهرتو بچسب گفتم گور پدر پسر تو ک اجازه میده هر خری بیاد بگه گور پدز بچش

اولیه دو ساله ازدواح کردیم بچه دار نمیشد الان مادرش میگه گور پدز بچع شوهرتو بچسب گفتم گور پدر پسر تو ...

از قبل بارداری مشکلی نداشتین؟

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
2790
2778
2791
2779
2792