2777
2789
من با تنبیه بدنی اصلا موافق نیستم.ولی شوهرم اون هفته ایکارو انجام داد و چند ضربه به پشت زد.ولی یه رو ...

اره تنبیه بدنی یکی دوروز فایده داره بعدش بچه پررو و عقده ای میشی اما به نظر من از بیرون رفتن خرید کردن گوشی تبلت تلویزیون نگا کردن محدودش کنید بهتر و بیشتر نتیجه میبینید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

براش تشویق بذار مامان من برام تشویق میذاشت بگو اون که میخواستی رو اگه معدلت اخر ترم بالا بشه میخرم

اتفاقا همین کارو کردیم گفتیم نمره بالای ۱۸تشویق و کمتر از ۱۵تنبیه داره.متاسفانه سهشنبه زبان ۱۳شد شوهرم میخاست تنبیهش کنه من نذاشتم.اخه دلم نمیاد .شوهرمم خیلی ناراحت شد و گفت باید تنبیهش میکردم تو نذاشتی

اره تنبیه بدنی یکی دوروز فایده داره بعدش بچه پررو و عقده ای میشی اما به نظر من از بیرون رفتن خرید کر ...

اهوم حالا این تنبیهاتو به کار میبریم ببینیم نتیجه میده یا نه.مشکل اینه من دلم نمیاد تنبیه بشه

همین قولو دادیم بهش.ولی میگه اول بخرین تا درس بخونم.ولی باباش قبول نمیکنه.به نظرم باباش خیلی قاطع هس ...

همیشه هم سر این مسایل اختلاف داریم اخه من میگم بچه را نباید تنبیه کرد ولی اون اعتقاد به تنبیه داره و هر از گاهی بچهارو میزنه من یه پسر ۷ساله هم دارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز