2777
2789

از همینجا به زنموم میگم

ازم خانم ازت متنفرم

خوب حالا تعریف کن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....

بگو 

گفتی لایک کن 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

خدایی  بیایید یه مدت این طور تاپیک ها رو گزارش بزنیم.انگار مسخره می‌کنن آدمو. من اولین گزارش.بقیه لایک کنید

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

دیروز رفتیم از در وارد شدم سلام دادم بعد این سه تا یعنی زن عموی هرزه ام و دختراش هم تو اتاق بودن رفتم گفتم بلند سلام ک جواب ندادن و من ضایع شدم 😑

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد تا اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند😏👌💪

بعد دگ من اصلا کلا محلشون ندادم تا اینکه مراسم شروع شد با وجود سه تا دختر زن عموم پاشد استکان های چای رو جمع کنه و دقیقا خودشو شکل خدمتکارا کرده بود 😂

هستین یعنی چی؟ بالاخره هر لحظه ۲۰۰ ۳۰۰نفر حداقل هستن دیگه کاش میشد ادم دست می نداخت از بالا تا پایین ...

میتونی نیای تو عزیزم مجبوری مگه؟

بعد من رفتم ب دختر عموم ک داشت چایی میگرفت گفتم سینی رو بده من جمع کنم اوکی کنم گفت ما خودمون حل میکنیم و من دگ قسم خوردم دگ حرفی باهاش نمیزنم.