2777
2789
عنوان

زن عمو گاوه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 31 پست

و در اخر موقع حدافظی هممون جمع بودیم و دختر عموم توی جمع اومد با همه خدافظی کرد و من و مامانم رد کرد 

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد تا اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند😏👌💪
اینجا عمومیه شمام جای عمومی تاپیک زدی نمیتونی دیگرانو مسخره کنی من کلی به شما و امثال شما گفتم که هر ...

هوفففف بیچاره شوهرت آرزوی سلامتی براشون دارم بپر بیرون عزیزم من نمیخام با لحن خودت بحرفم بای 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و در اخر موقع حدافظی هممون جمع بودیم و دختر عموم توی جمع اومد با همه خدافظی کرد و من و مامانم رد کرد ...

مشکلشون چیه؟؟

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....

و شدیدا مامان بابای من عصبانین و میدونم قراره اتفاقات زیادی تو فامیل ما بیوفته اخه خیلی از حدشون گذشتن از اونایی ک خوندن ممنونم 

و در اخر موقع حدافظی هممون جمع بودیم و دختر عموم توی جمع اومد با همه خدافظی کرد و من و مامانم رد کرد ...

باید تاپیکای قبلی رو بخونیم که بفهمیم قضیه چی بوده؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
مشکلشون چیه؟؟

اگه بگم خود ماهم دقیق نمیدونیم چیه باورت میشه از همون اول با مامی سر جنگ داشتش نمیدونم چرا اخرشم شب عاشورا ساعت 1 شب زنگید و توهین کرد بهمون.

باید تاپیکای قبلی رو بخونیم که بفهمیم قضیه چی بوده؟

نه عزیزم اینجا میگم اینا از اول مدلشون همین بوده همیشه مادرش و دختراش با ما مشکل دارن من ک چیزی نمیگم ولی ی عده میگن از حسودیع.روز عاشورا هم من با خواهرم شوخی میکردم اینا خودشون انداختن وسط ک تو ب ما توهین میکنی شبشم مادرش زنگید کلی توهین کرد 

از همینجا به زنموم میگم ازم خانم ازت متنفرم خوب حالا تعریف کن

مال منم اعظم فریبا معصومه اس از اعظم و فریبا متنفززززممممممممممممممممممممم

زنعمو من مادرشوهرمم هست خاک برسرش بامامانم انگار دوتاشون کارد وپنیرن زندگیم داغون کردن

خدا بهت صبر بده من ک الان تو هنگم نمیدونم چیکار کنم میگم کاش هیچ سلام هم نمیدادم عه عه 

زنعموی منم یه آدمِ بی ارزشه😏. چن وقت پیش رفتم سرزدم ب دخترش که زایمان کرده با کادو وکارت پول و...عزت واحترام. بعداون ودختراش اینقدررررر باهام سرد رفتار کردن..که خودمو لعنت فرستادم که چرا رفتم واگه دیگه کوچکترین احترامی بهشون بذارم..حالا شوهرمم دیدش محلش نذاشته😌 رفته گله گذاری که فلانی ایطور کرده...گفتم ببندددد بابا😏😒. ادمایِ بی ارزش رو باید پرت کرد تو سطل زباله درشم میخ کرد.رابطه باهمچین ادمای بی ارزشی خودکوچیک کردنه...

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
زنعموی منم یه آدمِ بی ارزشه😏. چن وقت پیش رفتم سرزدم ب دخترش که زایمان کرده با کادو وکارت پول و...عز ...

الان منم در حال لعن و نفرین خودمم دگ نمیدونم چطور رفتار کنم😑😑😑کاش میشد بسوزونمشون همونطور ک سوزوندنم

ینی مام گاویم!😐😨😥😭😠😕:-[:-(:'(:-!😈😡😬😠😑😐😷😵😳😧😤😣😴😴

دور از جونت من زن عمو خودمو گفتم.