2777
2789

نوزاد 45روزه ام دوهفته اس هم سینه اش خس خس میکنه هم بینیش صدا میده جوری ک انگار نمیتونه نفس بکشه بعد دوروزه شیر میپره تو گلوش خیلی میترسم وقتی سرفه میکنه.بنظرتون علائم سرماخوردگیه ببرم دکتر+???

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا علایم  شایع رفلاکسه.ولی شیرپریدن توی گلو میتونه نشونه زیادبودن شیرت و ضعیف بودن فک نی نی واسه جمع کردن شیرباشه فقط دکترمتخصص میتونه نظربده مشکل چیه درضمن دررفلاکس نی نی خوب وزن نمیگیره 

مهربونا واسه ی شادی روح همسرم یک صلوات بفرستید
اینا علایم  شایع رفلاکسه.ولی شیرپریدن توی گلو میتونه نشونه زیادبودن شیرت و ضعیف بودن فک نی نی و ...

ولی نی نی من تا الان دیروز رفتم بهداشت تو 45روزوی یه کیلو و چهارصد اضافه کرده

عزیزم این بچه شیررفته توریه اش بایدبستری بشه نوزادتا۳ماه سرمانمیخوره این عفونت فوری ببردکترتابدنش پرنشده جاری من یک هفته نوزادبرددکترالانم گفته دیراوردی زک هفته هست بستریش کردن

😍😍😍😍😍😍

دختر منم خس خس میکنه شیرم زیاد میپره گلوش بردم دکتر فکر کزدم سرما خورده گفت نه خس خس سینه مال شیریه که میپره گلوشون طبیعیه خودش خوب میشه. سرماخوردگی یعنی تب و بیحالی و آبریزش و سرفه

شده خاطره هات آرزوت شه؟

من دخترم خس خس سینه وکیپ شدن بینی داشت بردم گفت ازرفلاکسشه دارودادالان شش ماهشه فعلاکه خوب نشدخ .حتماببردکتر

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
من دخترم خس خس سینه وکیپ شدن بینی داشت بردم گفت ازرفلاکسشه دارودادالان شش ماهشه فعلاکه خوب نشدخ .حتم ...

خوب شده الان؟

تا كي ادامه داشت پسرم اينطوريه

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
خوب شده الان؟ تا كي ادامه داشت پسرم اينطوريه

الان دوسالشه الان کامل خوب نشده ولی خیلی بهترشده .سن خاصی نداره ایشالابچه شمارودترخوب میشه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ