2777
2789
عنوان

لیدی گاگا

1634 بازدید | 25 پست

قسمتی از سخنرانی احساسی لیدی گاگا در مراسم تقدیر از زنان هالیوود مجله Elle که دیروز برگزار شد
گاگا گفت :
امروز وقتی که داشتم برای این مراسم آماده میشدم لباس ها رو یکی پس از دیگری امتحان کردم ، یک کفش پاشنه بلند پس از دیگری، یک الماس، یک پر، هزاران پارچه های بتونی و زیباترین ابریشم های جهان، صادقانه بگم، در دلم پر شد از حس درد و از خودم پرسیدم: این واقعا به معنای یک زن در هالیوود است؟ ما فقط اشیایی برای سرگرمی دنیا نیستیم ما به سادگی تصاویری نیستیم که فقط لبخند یا گرمای صورت را به چهره مردم بیاریم ، ما اعضای یک گروه زیبایی بزرگ نیستیم که فقط برای لذت بردن عموم در برابر یکدیگر قرار بگیریم ، ما زنان در هالیوود هستیم، ما صداها هستیم ، ما افکار و عقاید عمیق و عقلانی و ارزشمندی در مورد جهان داریم و ما قدرت صحبت کردن و شنیده شدن داریم و هنگامی که ما را خفه کنند مبارزه می کنیم.
بنابراین، بعد از امتحان کردن بیشتر از ۱۰ لباس، با احساس غمی در قلبم ، که همه چیزی که مهم بود این بود که من در این فرش قرمز چی بپوشم ، یک کت و شلوار سایز بزرگ Marc Jacobs را در گوشه اتاق دیدم . یکی‌گفت اما Rodarte خیلی زیبا بود! اما رف سیمونز برای کالوین کلین خیلی بهت اومد ! یکی گفت براندون ماکسول چی؟ دیور چی؟ یک عالمه سوال،  همه در مورد لباس ها بودند!
این یک کت و شلوار بزرگ مردانه برای یک زن بود ، نه یک لباس شب و سپس من شروع به گریه کردن کردم. در این کت و شلوار، من امروز مثل خودم حس کردم در این کت و شلوار من احساس حقیقی درونم را بسیار خوب حس کردم و بعد از آن چیزی که می خواستم امشب در سخنرانیم بگم برایم روشن شد
به عنوان یک بازمانده آزار جنسی که هنوز اونقدر شجاع نیست که اسم اون مرد را به زبون بیاره ... من تصمیم گرفتم که قدرت رو پس بگیرم .
به عنوان یکی از بازماندگان آزار جنسی توسط کسی در صنعت سرگرمی، به عنوان یک زن که هنوز به اندازه کافی شجاع نیست که اسم او را بگه ، به عنوان یک زن که با درد مزمن زندگی می کنه، به عنوان یک زن که در سن بسیار کم مجبور بودم تا به چیزی گوش بدم که مردها به من می‌گفتند من امروز تصمیم گرفتم که قدرت را پس بگیرم امروز من شلوار را می پوشم!

#از__روی__ظاهر__و__لباس__افراد__قضاوت__نکنیم

@lifestylee24

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

<<ما باید دوباره قدرت رو پس بگیریم>>   

از دیروز چندین بار ویدئوی سخنرانیش رو گوش دادم

خیلی عالی و عمیق صحبت کرد

ممکن است که من منکر چیزی باشم؛ ولی لزومی نمی بینم که آن را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آن را از دیگران سلب کنم. (کالیگولا - آلبر کامو)

چرا هیچ وقت معنی ازارجنسی رو توی زنان هالیوود متوجه نمیشم.ینی مثلا ب زور می برنشون ی جایی؟؟ اخه اونجا ک این مسائل تابو نیست ک نتونن عنوان کنن.راحت بدون اینکه مورد قضات قرار بگیرن ازشون حمایت میشه و...

یه شیرهيچوقت خودش رو نگران نظرات گوسفند جماعت نميكنه :))

سخن رانیشو دوست داشتم واینکه چقدر با شعورن که راحت میگن مورد آزار جنسی قرار گرفتن  اگه تو ایران شوهری بدونه زنش مورد آزار جنسی قرار گرفته اول از همه با زنش درگیر میشه و کارشون به جدایی میکشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
سخن رانیشو دوست داشتم واینکه چقدر با شعورن که راحت میگن مورد آزار جنسی قرار گرفتن  اگه تو ایران ...

طرز تفکرشون خیلی با ما فرق داره دیدشون وسیعه دوستم ....