2777
2789
عنوان

لیدی گاگا

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 25 پست
لینکش رو داری ببینم؟

من ۲۰ دقیقه کاملش رو تو یوتیوب دیدم که لینکش این پایینه

https://youtu.be/14KX7xOJsqE

اما گزیدش داخل اینستاگرام هم هست با زیرنویس

هشتگ لیدی گاگا رو اگر سرچ کنید میاره

ممکن است که من منکر چیزی باشم؛ ولی لزومی نمی بینم که آن را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آن را از دیگران سلب کنم. (کالیگولا - آلبر کامو)
طرز تفکرشون خیلی با ما فرق داره دیدشون وسیعه دوستم ....

آره ماها جرات بیان کردنشم نداریم،اون الان میگه میترسم اسمشو بگم ما حتی نمیتونیم بگیم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیت هالیوود واقعیت آمریکا .... کجایند خانومهایی که میگفتند آمریکا چنین و چنان است 

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

چقدر بعضیها عحیبند اینقدر شیفته آمریکا هستند که حتی بیان مورد آزار جنسی قرار گرفتن یک زن آمریکایی هم براشون حسرته

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

چقدر بعضی برداشت ها عجیبه!!

طرف داره می گه ما تو فرهنگی زندگی می کنیم که زن ارزش نداره و همه می خوان ازش سوءاستفاده کنن!

من امروز کت و شلوار مردونه پوشیدم. با گریه می گفت دیگه شلوار می پوشم!

بعد یه سری اینو برداشت کردن که چه خوبه که راحت می گه مورد آزار جنسی بوده! چه فرهنگ خوبی!!!

الآن اون حرفش این بود؟!!؟

یه کم فکر کنیم. این همه اصرار به این که روسری و حجاب برداشته بشه، با این ادعاس که تو خارج که روسری نیس، زن یه چیز عادی شده و بهش تجاوز نمی شه.

ولی این هالیوودی ها (مدونا، گاگا ...) یکی یکی دارن رو می کنن که همه این حرفا کشکه و غرب بیشتر از همه جا تجاوز توشه.

چقدر بعضی برداشت ها عجیبه!! طرف داره می گه ما تو فرهنگی زندگی می کنیم که زن ارزش نداره و همه می خ ...

احسنت واقعا