2777
2789
عنوان

زینب بیا اینجا ..صالح کارت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 192 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جا من نیستی بدونی من جی دارم میکشم. میدونی من ارزو میکزدم کاش طرفم میمیردم خبر مزگشو میشنیدم ولی بم ...

عزیزم. یک درصد هم به این فکر کن شاید صالح الکی گفته یا دروغ گفته. و عشقت هنوز عاشق تو هست

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
جا من نیستی بدونی من جی دارم میکشم. میدونی من ارزو میکزدم کاش طرفم میمیردم خبر مزگشو میشنیدم ولی بم ...

حالا من یه چیزی بهت میگم به عنوان بزرگتر بپذیر ازم

هنوز خیلی زوده برات عشق و عاشقی. اونم کسی که تو ۱۵ سالگی باهاش آشنا شدی. 

حالا الان شاید خوشت نیاد. ولی بزرگتر که بشی به این روزای خودت می خندی

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    
نظر منو بخوای من میگم اگه کسی واقعا سوالی داره، نظر سنجی داره، مشکلی داره، می تونه تو پست اول مطرح ک ...

آره من خودم به شخصه  هر وقت سوال یا راهنمایی بخوام توی همون پست اول می زارم. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
وقتی اینجا ۱۲ ساله عروسی میکنه .میگید مبارکه. واقعا فقط بلدید نمک به زخم بپاشونید . من دلم ن ...

عزیزم.اونی که رفت بزار بره.همون بهتر که رفت.برا خودت ارزش قائل باش.خیلیا رو مثله تو دیدم که تو زندگیشون حکمه یه فداکارو داشتن که چیزی نصیبشون نشده.اونم به خاطره این که عشقشون پاک بوده در صورتی که طرفه مقابل دلش پیشه کسه دیگه ای بوده.بالاخره تو زندگیت یکی میاد که عشقو محبتش پاک باشه و هیچ وقت میدونو خالی نکنه.تو هنوز خیلی جوونی این فرصتو داری

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
جان من خصوصی بگو نادون از این دنیا ترم. شب خوابم نمیبره😁 مجبورم نکن از شوهرم بپرسم اونم کلا نی نی ...

آها شوهر داری؟؟؟

باشه گلم فک کردم مجردی ک نمیدونی.

چجوری بگم آخه  

یک روش جلوگیری از بارداری  که خار داره  باعث تاخیر هم میشه  اونایی که تاخیریه روش عکس ساعت داره  

آخی بالاخره گفتم باور کن خیلی بهم فشار اومد    

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......

منم همینو میگم دیگه.

اخه یجاش برگشت گفت دوست پسر نمیخوای با خنده؟

منم الکی نمیدونم چه مرضی گرفتم گفتم ن شوهر دارم.اونم تعجب کرد.

بعدش گفت خب توفیقم عاشق شده بیخیالشو شو شاید فردا اومدم دیدمت همه جیک از نزدیک بهت میگم.

یروز دیگه بات حرف میزنم فعلا خوابم میاد.

اومدم اینجا تاپیک زدم اسکریناشو بزارم که بگید دروغ گفته میخواستم بگید هنو منو میخواد عاشق نشده .

مهلت ندادید خو.

اجازه نمیدید  ادم حرف بزنه.

امروز تولدشه .

اگه واقعا عاشق شده یعنی جفت عشقشه .

ریپلای دوست داروم😄
احسنت به شما و ادبت    

قربونت 😘😘💐💐😍😍

عزیزم.اونی که رفت بزار بره.همون بهتر که رفت.برا خودت ارزش قائل باش.خیلیا رو مثله تو دیدم که تو زندگی ...

اخه دست خودم نیست .اخه دارم میمیرم .

بخدا میخوام بمیرم.

چرا باید همه دور وریام به عشقشون برسن.

هی برم عروسی دوستام شرکت کنم به عشقشون رسیدن اونوقت من ن.

اگه قرار بود عاشق بشه  پ من چم بود خار داشتم؟؟

من جز اون نمیتونم کسیو نگاه کنم.چطور قبول کنم با کس دیگه ای بلشم.

همش میگم برا فرار از این عشق بزار ادواج کنم.

ولی میترسم ازدواج کنم بعد به شوهرم خیانت کنم.

ریپلای دوست داروم😄
حالا من یه چیزی بهت میگم به عنوان بزرگتر بپذیر ازم هنوز خیلی زوده برات عشق و عاشقی. اونم کسی که تو ...

منم میدونستم بخدا من اون موقه تصلا قبول نمیکردم.

من اصلا انقد با این موضوع مخالفم که جز اون حاضر نبودم باکسی باشم.

دوستام پنجتا پنجتا دارن من میگم ن.

باید بچگی کنم.

اصلا دست خودم نبود یهو شد .

یهو عاشقش شدم.

خودشم میگه.

میگه مگه از مم متنفر نبودی چی شد عاشقم شدی.

ریپلای دوست داروم😄
نظر منو بخوای من میگم اگه کسی واقعا سوالی داره، نظر سنجی داره، مشکلی داره، می تونه تو پست اول مطرح ک ...

همه تامیکای قبلیمو ببینی همینطورن هیچکروم ایجور نکردم.

چون عکس چته قاطی میشد .

زیادن نمیتونستم همه رو بزارم یهو.

مگه پر بازدید میشم دردم کمتر میشه؟؟

مگه بر میگرده؟؟

مگه باز میشیم مثل اول؟؟

اگه اره بگو همین الان تامیک میزنم پر بازدید بشم.

تویچی بگو باز رابطمون بشه مثل اول من همون کارو میکنم.

پر بازدید شدن باعث میشه برگرده؟؟؟

برم تاپیک بزنم پر بازدیدد بشه؟؟؟

ریپلای دوست داروم😄
منم میدونستم بخدا من اون موقه تصلا قبول نمیکردم. من اصلا انقد با این موضوع مخالفم که جز اون حاضر ...

حالا که این طوری هستی برو دلت رو بزن به دریا. برو از نزدیک ببینش 

خودت  تر و توی قضیه رو دربیار ببین عاشق شده یا نه. برو اصلا یا مستقیم یا غیرمستقیم باهاش صحبت کن. 

این جوری دیگه تکلیفت حداقل مشخص میشه