2777
2789
عنوان

کیست شکلاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 34986 بازدید | 80 پست
عزیزم میشه لطفا بهم بگید این روش توصیه پزشک بوده یا خودتون این تصمیم رو گرفتید و نتیجه گرفتید؟ چون ...

بله بله عزیزم مصرف بدون توقف ال دی توصیه پزشک هست شما هم با پزشکتان مطرح کنید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام میشه راهنمایی کنین کیست شکلاتی چجوری درمان کردین توتاپیکهاتون پیدانکردم ممنون

چرا عزیزم با رژیم و قرص ال دی و ویتامین و دراز نشست. و یک معجون هم هست. تو تاپیکام هست درمان کیست تاپیک بعد از این تاپیکه

چرا عزیزم با رژیم و قرص ال دی و ویتامین و دراز نشست. و یک معجون هم هست. تو تاپیکام هست درمان کیست تا ...

سلام ممنون پیداکردم ازدیروزشروع گردم اصلا نون نخوردم کلاشیرینی گلوتن ترک کردم درازنشست هم میخوام انجام بدم بامعجون انشالا بتونم درمانش کنم بارداربشم 

بله بله عزیزم مصرف بدون توقف ال دی توصیه پزشک هست شما هم با پزشکتان مطرح کنید

ببخش سحرگاه جان نون خیلی مهمه حذف کنم یاکمتربخورم قرص ال دی دکتردادن باویتامین دی ولی ویتامین ای نداده خودم میخرم میخرم ضررنداره خب 

ببخش سحرگاه جان نون خیلی مهمه حذف کنم یاکمتربخورم قرص ال دی دکتردادن باویتامین دی ولی ویتامین ای ندا ...

نه اصلا ضرر نداره گلم ویتامین ایی. نون رو کامل حذف کن حد اقل پنج شیش ماه رعایت کن بعد تصمیم بگیر ادامه بدی یا نه

این بخاطر سلیاک ب وجود میاد؟ چون بالا هم اون عزیز گفتن شیرینی گلوتن حذف کنن 

نه سلیاک ندارم . به انگلیسی سرچ کن رزیم غذایی گلوتن فری برای آندومتریوز خیلی توصیه شده جواب هم گرفتن

منم ۱۷ سالمه

رفتم امروز سونوگرافی

گفت کیست شکلاتی دارم

خیلی میترسم 

دکتر گفت دارو بخور ولی فکر نکنم دارو جواب بده 

باید عمل بشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میگن باعث نازایی میشه 

ممکنه منم نازا بشم؟

عزیزم روش درمان تو تاپیک بعدیم هست. اگه می تونی حتما باردار شو اون چیزا هم که نوشتم رعایت کن من خودم ...

منم تازه متوجه شدم کیست شکلاتی دارم... برای چکاپ قبل از بارداری رفتم دکتر از سونو متوجه شد و برام ام آر آی نوشته... ولی تو توضیحاتش گفت این کیست ممکنه باعث ناباروری بشه. الان سوالم اینه پس چطور میگید درمانش بارداری هست؟!!!

منم تازه متوجه شدم کیست شکلاتی دارم... برای چکاپ قبل از بارداری رفتم دکتر از سونو متوجه شد و برام ام ...

سلام هزینه ام ار ای چقدر شد؟

وضعیت لوله هارو هم مشخص میکنه؟

واسه حاجت دلم یه صلوات میفرستین؟ممنونم