2777
2789
عنوان

کیست شکلاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 34986 بازدید | 80 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چ روشی عزیزم ؟

عزیزم روش درمان تو تاپیک بعدیم هست. اگه می تونی حتما باردار شو اون چیزا هم که نوشتم رعایت کن من خودم شش ماه درمان کردم بعد باردار شدم. اینم بگم که قرص ال دی تاخیر در بارداری میاره. اگه کیست هات کوچیکم از همین ماه برای بارداری اقدام کن و ال دی نخور

عزیزم میشه بگی سه ماه پشت سرهم قرص ال دی بخورم؟ یا هر ماه یه دوره بعد نخورم پریود بشم دوباره ماه بعد ...

سه ماه پشت هم بخور یعنی وقفه یک هفته رو ننداز. چون سه ماه پریود نمی شی کیست جمع می شه

عزیزم روش درمان تو تاپیک بعدیم هست. اگه می تونی حتما باردار شو اون چیزا هم که نوشتم رعایت کن من خودم ...

چندساله اقدامم نمیزاره باردار بشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ای جاان انشالا به زودی باردار بشی. مشکل آندومتریوز اینه که با داروهای ناباروری سازگاری ندارد و باید ...

دکترمم دارویی براش نمیده میگه داروی خاصی نداره همون داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده میکنم. امید ب خدا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من پارسال سه تا بودندبه ابعاد مختلف  دکا که زدم سه ماه کوچک شدند ولی از بین نرفتند رفتم بوی ماد ...

سلام گلم من سونو دادم گفت یه کیست فاقد اکوی داخلی با جداره کمی زخمیم ۴۵ میلی متری در آدنکس راست هست ممکنه واسه منم شکلاتی باشه یا اگه هر نوعی داشت دکتر میگفت توروخدا راهنمایی کنید خیلی میترسم پنج ماه پیش سونو رفتم ی دوره یک ماه قرص ال دی داد خوردم دیگه نرفتم و تعدادی فولیکول کوچیک تخمدان چپ هم داشتم تروئیدم ۴.۱۱ بود آخرین بار اردیبهشت ماه 

عزیزم میشه بگی سه ماه پشت سرهم قرص ال دی بخورم؟ یا هر ماه یه دوره بعد نخورم پریود بشم دوباره ماه بعد ...

سلام گلم 

شما امتحان کردی ال دی خوردن بدون توقفو؟ کیستت رفع شد؟

سلام گلم  شما امتحان کردی ال دی خوردن بدون توقفو؟ کیستت رفع شد؟

آره عزیزم اگه کیستت شکلاتی یا همون آندومتریوزیه ال دی رو دو تا دوره سه ماهه بخور بطوری که سه ماه ممتد می خوری یک هفته قطع می کنی سه ماه دیگه می خوری. کیستت جمع می سه. 

آره عزیزم اگه کیستت شکلاتی یا همون آندومتریوزیه ال دی رو دو تا دوره سه ماهه بخور بطوری که سه ماه ممت ...

ممنون عزیزم

دکتر برای شما این روشو تجویز کرد یا تجربه خودتونه؟قطع نکردید دل درد کمر درد شدید نداشتید؟

کلا ال دی کمی باعث درد تخمدان می شه

عزیزم میشه لطفا بهم بگید این روش توصیه پزشک بوده یا خودتون این تصمیم رو گرفتید و نتیجه گرفتید؟

چون من نگرانم مصرف سه ماه ال دی بدون توقف خیلی ضرر داشته باشه