2777
2789
عنوان

بوی بد دهان کودک14ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 39 پست
کم کم درشتش کردی یا یدفعه از میکس دراوردب؟

من ی دفه دراوردم چون خودش دیگه میکس دوست نداشت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب انشالله بچه منم اونجوری بشه همه قصم شده

ای بابا اینجوریم یجور غصه داره هر لقمه رو نیم ساعت گوشه لپش نگه میداره 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ای بابا اینجوریم یجور غصه داره هر لقمه رو نیم ساعت گوشه لپش نگه میداره 

انشالله همه بچه ها زود خوب بشن یخورده ما راحت بشیم،وزنش چجوری؟چندکیلو

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
انشالله همه بچه ها زود خوب بشن یخورده ما راحت بشیم،وزنش چجوری؟چندکیلو

۹کیلو و خرده ای شما چی 

قدشم بگین بی زحمت 

۹کیلو و خرده ای شما چی  قدشم بگین بی زحمت

برای یکسالگیش۱۰کیلو۲۰۰بود که نزدیک ۱ماه ویروس شدید گرفت  اون هفته دکتربود۹۸۰۰بود بالباس قدشم ۷۸دورسرشم ۴۹که گفتن زیاده دورسرش

برای یکسالگیش۱۰کیلو۲۰۰بود که نزدیک ۱ماه ویروس شدید گرفت  اون هفته دکتربود۹۸۰۰بود بالباس قدشم ۷۸ ...

پسرمن۴۸دور سرش

پسرمن۴۸دور سرش

قدش چی؟راستی برای حساسیت وابریزش بینیش بهش زادیتن بده عالی الان تاپیکاتو دیدم بدمن پروفن برای تب دکتر داد برای ریفلاکسش فرقی نکردا

قدش چی؟راستی برای حساسیت وابریزش بینیش بهش زادیتن بده عالی الان تاپیکاتو دیدم بدمن پروفن برای تب دکت ...

حساسیت نیس ابریزش بینیش سرماخوردگیه 

قدش ۸۰ بود ۱۰ماهگی هنوزم۸۰مونده رشد نکرده

حساسیت نیس ابریزش بینیش سرماخوردگیه  قدش ۸۰ بود ۱۰ماهگی هنوزم۸۰مونده رشد نکرده

برای ابریزشم خوبه