mommyamir مدیر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 عنوان بوی بد دهان کودک14ماهه | مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 39 پست پسرم دهنش بو میده از دیشب متوجه شدم دلیلش چی؟نگران شدم میشه از دندون دراوردن بشه اخه دندون کروسیاش داره درمیاد؟چیکارکنم بوش خوب بشه تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️ 1397/07/26 | 09:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64077 کم کم درشتش کردی یا یدفعه از میکس دراوردب؟ من ی دفه دراوردم چون خودش دیگه میکس دوست نداشت من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 من ی دفه دراوردم چون خودش دیگه میکس دوست نداشت چه خوب انشالله بچه منم اونجوری بشه همه قصم شده تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64077 چه خوب انشالله بچه منم اونجوری بشه همه قصم شده ای بابا اینجوریم یجور غصه داره هر لقمه رو نیم ساعت گوشه لپش نگه میداره من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 ای بابا اینجوریم یجور غصه داره هر لقمه رو نیم ساعت گوشه لپش نگه میداره انشالله همه بچه ها زود خوب بشن یخورده ما راحت بشیم،وزنش چجوری؟چندکیلو تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64077 انشالله همه بچه ها زود خوب بشن یخورده ما راحت بشیم،وزنش چجوری؟چندکیلو ۹کیلو و خرده ای شما چی قدشم بگین بی زحمت من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 ۹کیلو و خرده ای شما چی قدشم بگین بی زحمت برای یکسالگیش۱۰کیلو۲۰۰بود که نزدیک ۱ماه ویروس شدید گرفت اون هفته دکتربود۹۸۰۰بود بالباس قدشم ۷۸دورسرشم ۴۹که گفتن زیاده دورسرش تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64077 برای یکسالگیش۱۰کیلو۲۰۰بود که نزدیک ۱ماه ویروس شدید گرفت اون هفته دکتربود۹۸۰۰بود بالباس قدشم ۷۸ ... پسرمن۴۸دور سرش من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 پسرمن۴۸دور سرش قدش چی؟راستی برای حساسیت وابریزش بینیش بهش زادیتن بده عالی الان تاپیکاتو دیدم بدمن پروفن برای تب دکتر داد برای ریفلاکسش فرقی نکردا تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64077 قدش چی؟راستی برای حساسیت وابریزش بینیش بهش زادیتن بده عالی الان تاپیکاتو دیدم بدمن پروفن برای تب دکت ... حساسیت نیس ابریزش بینیش سرماخوردگیه قدش ۸۰ بود ۱۰ماهگی هنوزم۸۰مونده رشد نکرده من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
mommyamir مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3329 حساسیت نیس ابریزش بینیش سرماخوردگیه قدش ۸۰ بود ۱۰ماهگی هنوزم۸۰مونده رشد نکرده برای ابریزشم خوبه تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️