2821
2789
اي جان. خوشبخت باشيد. 

ممنونم بهمچنین عزیزم 😘⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعد هم عزیزم به خودت برچسب نزن 

مگه سی و اندی سالگی چه ایرادی داره ؟ 

نذار این برچسب های اشتباه بهت بخوره

چطور اقایون مجرد توو ۳۵،۶ سالگی ایده ال خیلی از دخترا هستن

اما دخترای ۳۵،۶ سالگی خودشونو تباه شده میبینن و حد اقل هارو حق خودشون میدونن ؟ عزت نفس و اعتماد به نفستو توو ازدواجت لحاظ کن

من خودم با معامله کنار ازدواج مخالفم اما نه توو ایران چون قوانین ضد زن هست و اگه یه زن بعد از ۵۰ ...

من دختر دارم همیشه میگم مهر نمیزارم براش ولی حق و حقوق برابر باید داشته باشن.و اینکه همه چی ۵۰ ۵۰ باشه براشون حتی چیزایی که دختر من میخره

من دختر دارم همیشه میگم مهر نمیزارم براش ولی حق و حقوق برابر باید داشته باشن.و اینکه همه چی ۵۰ ۵۰ با ...

من خودم موافقم با این دیدگاه

خودمم سالهاس مستقلم نه از پدرم نه از نامزدم پولی نمیگیرم

ولی توو محیط های کوچیک حتی خونواده ی دختر حق طلاق براشون سنگینه و همه ترجیح میدن حتی خونواده ی داماد که مهریه سنگین بذارن اما اسم حق طلاق نیاد چون عقیده دارن شگون نداره و جبهه گیری میاره اول زندگی

عزیزم یه دوستی داشتم تو سی سالگی ازدواج کرد شوهرش هم باهاش هم سن بود یعنی تقریبا دیگه عاقل و بالغ بو.دن گفت الا و بلا من 14 سکه میخوام عروسی کردن الان شوهرش بهش خیانت میکنه یه بچه کوچبک داره و هیچ راهی هم نداره هیچ پشتوانه های هم نداره نمیدونم درسته یا نه اما شرایط هم ههم مثل هم نیست امیدوارم تصمیم درست بگیری اما به نظر حد میانه بگیر نه خیلی کم نه خیلی زیاد خیلی کم بگیری هم ممکنه بی ارزش و بی احترام جلوه کنی ببین طرف مقابل و خانواده اش درک می کنن این چیزا رو یا نه بعضیا درکشون پایینه و فک می کنن تو از ناچاری تصمیم به این کار گرفتی

مهريه من يك سكه است و خدا رو شكر از زندگيم خيلي راضيم چون از اولش با اين پيش فرض كه قراره خدايي نكرده يه روزي از شوهرم جدا بشم وارد زندگي نشدم 

خود شوهرم و كل خانوادش بهم گفتن هر چقدر مهريه بخواي ما بي چون و چرا قبول ميكنيم ولي من نخواستم 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

مهریه دیکه پشتوانه نیست

فقط اسمشه

پاش برسه هزارتا راه داره نرن

بخوان بدنم چهارماهی شش ماهی یک سکه میبرن که شوووخیع روش خساب کردن

پس مهریه بالا ضامن هیجی نیست

در مورد مراسمم به خودت بستگی داره

جشن که خب باید باشه حتی ساده ومعمولی چون خاطره میشه

ولی من خودم جشن عقدنداشتم که عروسی روواجب میدونم ولی ممکنه اگرجشن عقدداشتم الان عروسی برام مهم نبود

واینکه مهریه پشتوانه یه زنه مگراینکه خونه یا حداقل یه ماشین معقول بنامت بزنه اونوقت یه سکه طوری نیست

وگرنه اصلاارزشی نداره هرچقدرم طرفت خوب باشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792