2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهریه من ۱۴ تا شاخه نرگسه و مراسمم نخواستم کل خریدمم یه حلقه رینگی بود . البته شوهرمو میشناختم و میدونستم مردزندگیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بنظر من جالب نیست بعدشم سن ربطی به این چیزا نداره خودتو دست کم نگیر گلم

اخه تا سر خونه زندگی نری نمیفهمی طرف واقعا چجوریه.کار از محکم کاری عیب نمیکنه که.اومدیم طرف نامرد از اب درومد با یه سکه دست ادم به کجا بنده اخه

من مهریه ام 14 سکه هستش .

بنظرم یک سکه خیلی کمه.

مال منم زیاد نیست اما چون عدد خاصی بود برام زدمش.

این که اصلا مراسم نگیرید اشتباهه چون یکم از ازدواجت بگذره میبینی چقدر پشیمونی.

نیاز نیست مفصل بگیرید یه جشن جمع و جور  ولی آتلیه رو حتماااااا برم.

ازدواج مگه به سنه و ساله که میگی سی سالمه.

خودتو دست کم نگیر

اگر عروس کارمنده و حق طلاق با عروس باشه یک سکه خوبه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
چند سال گذشته از زندگيتون؟؟؟ 

دو سال و نیم البته قبلش ۷ سال میشناختمش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من خودم با معامله کنار ازدواج مخالفم

اما نه توو ایران

چون قوانین ضد زن هست

و اگه یه زن بعد از ۵۰ سال زندگی بخواد جدا شه قانون حمایتی نمیکنه

اگه چیزی به اسمش نباشه  ، فقط مهریه پشتوانه هست براش

جدا از اون هم حتی اگه یه زن نخواد جدا شه ، حقوق برابر با مرد نداره ، حق طلاق ، حق حضانت فرزند ، حق سفر ، حق کار ، حق تحصیل ، حق تعیین محل سکونت ، همه ی این ها با مرد هست 

اگه یه مرد به قانون غلط پشت پا بزنه و توو محضر این حقوق رو به زنش بده ، اونوقت توو موضع برابر زن هم نباید مهریه بگیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز