2777
2789
عنوان

خواب كودك

115 بازدید | 16 پست

سلام ماماناي گل ني ني من ٤٠روزشه خيلي كم ميخوابه و بد خوابه شبا هي ميخوابونمش تا وقتي شيشه شير توو دهنشه خوابه تا درمياريم بعد چند دقيقه بيدار ميشه

تجربتونو لطفا بهم بگين چيكار كنم خوب بخوابه؟

اکثرا همینطورن ، چون تو طول روز می خوابن و‌خوابشون کامل می شه، من تا چندماهگی پسرم پستونک استفاده می کردم اما زود گرفتمش از ترس وابسته شدن ، دیگه باید شانس بیاری خوابش منظم بشه، پسر من تا همین الانم بد خوابه

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا همینطورن ، چون تو طول روز می خوابن و‌خوابشون کامل می شه، من تا چندماهگی پسرم پستونک استفاده می ...

در طول روز هم زياد نميخوابه 

پسر گلت چند ساعت كلا در شبانه روز ميخوابه؟

در طول روز هم زياد نميخوابه  پسر گلت چند ساعت كلا در شبانه روز ميخوابه؟

پسرم الان ۲ سال و نیمه هست 

همون ۱۰ دیقه ۱۰ دیقه هایی که می خوابن 

من همون وقتا بردمش دکتر ، دکتر گفت چون وزن می گیره یعنی خوابش مناسبه

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

سعی کن با پستونک بخوابه بدی خوابیدن با شیشه اینه که عادت می کنه همیشه با شیشه بخوابه و به مرور اضافه وزن می گیره و چاق میشه زیادی. پستونک ندی بچه به هر حال غریزه مک زدن داره تا آرامش پیدا کنه بعدا به جای پستونک دستش و انگشتش رو تو ذهنش می کنه. منم اول به دختر ندادم ولی دیدم هی داره انگشت می خوره دو ماهگی بهش پستونک دادم. پستونک خیلی هم بد نیست مدل ارتودونسی بخر که برای دندونش هم بد نباشه

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

ولی یه توصیه مهم بهت می کنم هیچوقت از گهواره براش استفاده نکن ، اشتباهی که من از سر بی تجربگی کردم و تا همین چند شب پیش باید پسرمو رو پا میزاشتم و تکون میدادم تا می خوابید

سعی کن با پستونک بخوابه بدی خوابیدن با شیشه اینه که عادت می کنه همیشه با شیشه بخوابه و به مرور اضافه ...

من مشكلي با پسونك ندارم پسونك بهش ميدم ولي نميخوابه باهاش حتما بايد شيشه شير باشه تا بخوابه

در طول روز هم زياد نميخوابه  پسر گلت چند ساعت كلا در شبانه روز ميخوابه؟

نوزاد باید بخوابه بزرگسال نیست که خواب ظهر باعث بیدارباش شب بشه تو ماهای اول ۱۶ ساعت بچه باید خواب باشه حالا بچه ای ناآرام هست کولیک و نفخ و رفلاکس داره و کم می خوابه. اتفاقا اگر بچه نخوابه در طول روز بعد زیادی خسته میشه و اتفاقا نوزادها زیادی خسته بشن نمی تونن بخوابن و همش گریه می کنن به خصوص عصرها بسیار ناآرام میشن 

ولی یه توصیه مهم بهت می کنم هیچوقت از گهواره براش استفاده نکن ، اشتباهی که من از سر بی تجربگی کردم و ...

ا اره از گهواره استفاده ميكنم خب چيكار كنم اخراش خسته ميشم مجبور ميشم تكونش بدم تا زود بخوابه چيكار كنم اگه تكونش ندم؟

[QUOTE=72024777]نوزاد باید بخوابه بزرگسال نیست که خواب ظهر باعث بیدارباش شب بشه تو ماهای اول ۱۶ ساعت بچه باید خواب ب ...[/QUOTE

خودش روزا نميخوابه نه كه من نخوابونمش من همش سعي ميكنم بخوابونمش خوب بخوابه حالا چه ظهر چه شب

من مشكلي با پسونك ندارم پسونك بهش ميدم ولي نميخوابه باهاش حتما بايد شيشه شير باشه تا بخوابه

باید چند روز تلاش کنی زمان یادگیری یه مورد جدید در نوزادها بین سه تا ده روز هست اگر بعد از ده روز تلاش با پستونک یاد نگرفت خوب دیگه یاد نمی گیره مدلش این طوری هست

[QUOTE=72024777]نوزاد باید بخوابه بزرگسال نیست که خواب ظهر باعث بیدارباش شب بشه تو ماهای اول ۱۶ ساعت ...

اره دختر منم همین طور بود. خوب فکر کردم عمدنی نمی خوابونی که شب بخوابه. این اشتباه هست. دختر من رفلاکس داشت نمی خوابید باید تحمل کرد بعد سه ماهگیخوب شد الان نزدیک ۶ ماهه خوابش خوب شده