2777
2789
عنوان

خواب كودك

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 16 پست
[QUOTE=72024777]نوزاد باید بخوابه بزرگسال نیست که خواب ظهر باعث بیدارباش شب بشه تو ماهای اول ۱۶ ساعت ...

پسر من هیچوقت مث‌ نوزادای دیگه نخوابید ، بچه با بچه فرق داره ، باور نمی کنی عین دو سال شبا تا صبح تا ما چشممون به خواب میرفت بیدار می شد ، یعنی پیر شدیما ، نزدیک خودت بخوابونش و سعی کن بزنی رو‌شونه اش یا باهاش حرف بزنی تا کم کم خوابش ببره، دیدی بچه هایی که شیرمادر می خورن چقد راحت می خوابن چون نزدیک مادرن ، نازش کن حرف بزن کم کم عادت می کنه می خوابه ، ما گهواره استفاده کردیم به لق لق خوردن عادت کرد ، چند شب سختی بکش ولی در عوض راحت می خوابه دیگه ، پسر من بعد دو سال نیم هنوز خودش نمی خوابه، دیدی بعضی بچه ها تا سرشون رو رو بالش می گزارن خوابشون می بره ، چون از اول عادتشون دادن

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
علائم رفلاكس چيه؟

من تا بچه رو افقی می کردم بالا می یورد و راه نفسش  بند می یومد کل سه ماه رو روی سطح شیب دار خوابید البته چون موقع بالا آوردن چهرش توهم نمیشد و گریه زیاد نمی کرد دکتر گفت ۰شیر با اسید معده قاطی نمیشه خیلی و دارو نمی خواد وسط شیر خوردن هم همیشه گریه می کرد و اذیت بود. علائم رو سرچ کن چندین علت داره و علائم زیاده دختر من برخی رو داشت بچه شما ممکن هست برخی دیگر رو داشته باشه 

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.