2777
2789
هر دو طرفشو گذاشتم عزیزم برا من که عالی بود اشتهام صد برابر شده بود  امیدوارم برا شمام اثر کنه ...

و اینکه چه مدته که استفاده نمیکنی ازش ؟

میشه دعا کنید مشکلم حل شه تا بتونیم زودتر زندگیمونو شروع کنیم🌸🙏

من پنحاه روز استفاده کردم یه بسته و نصفی عصرا میخوردم نصف شب از گشنگی هلاک بودم😫

همون هفته اول تاثیرشو دیدم اشتهام زیاد شده بود 

یواش یواش قط کردم نه یک دفه ای که اشتهام کلا کم بشه 

الان حدود هفت ماه قط کردم وزنم ثابته یک کیلو کم کردم

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستای گلم منم خیلی لاغر بودم 48 کیلو بودم تموم قرصای چاقی رو هم امتحان کردم اما چیزی جز بیماریهای مختلف نصیبم نشد حتی دکتر تغذیه وخرجای میلیونی هم دردی ازم دوا نکرد تا اینکه رفته بودم ترکیه اونجا یه دکتر طب سنتی قرصای دست ساز گیاهی بهم داد که با اونا چاق شدم وچاق موندم 16کیلو وزن اضافه کردم الانم یه سالی میشه نمیخورم و خداروشکر برنگشته خودم چون از لاغری خیلی اذیت وناامید شده بودم درک میکنم اونایی که مشکل منو داشتن هرکس دسترسی به ترکیه داره بگه مشخصات بدم بره تهیه کنه هرکسم که نمیتونه من چون خودم ارایشگاه دارم خیلی از دوستام واشناها سفارش میدن برادرم از اونجا میفرسته خواستین میتونم خودمم ارسال کنم براتون یه چیزم بگم کاملا بدون عوارضه اونقد بی ضرر هست حتی کسایی که زخم معده دارن هم میتونن استفاده کنن و چاق شن فکر نکنین تبلیغه یا دروغه بقران قسم یعنی معجزس واسه لاغرا من خودم برام معجزه بود

اونایی که کمبود وزنشون خیلی زیاده حتما تماس بگیرن چون من به جرات میتونم بگم جز این قرصایی که من خوردم هیج چیز دیگه ای نمیتوه چاقشون کنه 

اگر کسی خواست  تماس بگیره یا پیام بده و بفهمه چجوری این قرصا تاثیر میذاره بی شک تهیه ش میکنه

این شمارمه هرکس خواست 09035321077

فقط جون عزیزانتون مزاحمت نباشه

سلام دوستان بهترین راه چاقی خوردن پودر شتر مایه اس  من خودم خوردم و خیلی راضیم میتونید تو نت سرچ کنید خودتون همه راضین ونظر منفی راجبش نیس محصول کشور پاکستانه من رفت و امدم تو پاکستان زیاده هرکی خاست میتونم براش بخرم بفرستم هرکی خاست بیاد تلگرام پیام بده Asal_bano456