2777
2789

عزیزم قرص خیلی خطرداره. چندماه پیش مادرم اورژانس بیمارستان بستری بود همون روز یه خانم جوانی اورده بودن دوتا بجه کوچیک داشت با قزص لاغری حالش بد شده بود ومتاسفانه تموم کرد.. حال بچه هاش و شوهرش یادم نمیره. لاغرم شده بود ولی به قیمت مردنش.. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پيدا كردي به منم بگر هر راهي رفتم اخرشم بدتر لاغر شدم

تو فك كن با قد ١٧٠ من الان ٤٥ كيلوام

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

قرص دگزامتازون چاق میکنه ولی عوارضش خیلی بالاس. و اگه استفاده نشه لاغر میکنه باز

متاسفانه خودم استفاده کردم یه مدت

و چاق شدم

ولی بعدش تا مصرف نکردم از قبل لاغرتر شدم

😐

میشه دعا کنید مشکلم حل شه تا بتونیم زودتر زندگیمونو شروع کنیم🌸🙏
میخوام چاق شم نه لاغر

خب چرا کرفس نصب نمیکنی.. اون بهت مبگه چقد بخوری و چی بخوری ک چاق بشی. برو قسمت هدف کرفس و بگو مثلا میخای هفته ای نیم کیلو چاق بشی اونن بهت میگه روزی جع مقدار کالری بخوری به هدفت برسی

پودر چاقی رویال از عطاری بگیر من استفاده کردنم عوارض خاصی ندیدم تو خودم مگه عوارض پنهانی داشته باشه من خبر نداشته باشم

۱۰ کیلو زیاد کردم بدون بازگشت 

باردار و شیرده ممنوعه روش نوشته

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.
پودر چاقی رویال از عطاری بگیر من استفاده کردنم عوارض خاصی ندیدم تو خودم مگه عوارض پنهانی داشته باشه ...

واقعا 

چند وقت باید مصرف کرد و چجوری؟

عکسشو داری بفرستی عزیزم

واقعا  چند وقت باید مصرف کرد و چجوری؟ عکسشو داری بفرستی عزیزم

من تقریبا ۵۰ روز یک بسته کامل ونصف بسته

اره عزیزم عکسشو دارم میزارم برات 

فقط چون یه دفه چاق میشی پوستت ترک برمیداره یکم 

من همه راهارو رفته بودم این برا من اثر کرد خداروشکر😍

واقعا  چند وقت باید مصرف کرد و چجوری؟ عکسشو داری بفرستی عزیزم

هر دو طرفشو گذاشتم عزیزم برا من که عالی بود اشتهام صد برابر شده بود 

امیدوارم برا شمام اثر کنه 

هر دو طرفشو گذاشتم عزیزم برا من که عالی بود اشتهام صد برابر شده بود  امیدوارم برا شمام اثر کنه ...

حتما میخرم . ممنونم ازت.

هر دو طرفشو گذاشتم عزیزم برا من که عالی بود اشتهام صد برابر شده بود  امیدوارم برا شمام اثر کنه ...

چند وقت باید مصرف کنم و چجوری؟ 

در چه مدت نتیجه میگیرم 

در مورد شما چجوری بود