2777
2789

والا ما که ده ساله ازدواج کردیم مبتلا نشدیم وقتی ادم فقط با همسرش رابطه داشته باشه که مبتلا نمیشه مبتلا شدنش یا با سوزن مشترکه یا رابطه با بیمار یا الان میگن اگر اومایی که کاشت میکنن وسایلشون ضرعفونی نکنن بزنن به بعدی احتمال انتقال هست و مراکز لیزر اگر بهداشت رعایت نکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس رابطہ بافرد بیمار دلیلشہ نہ خود عمل رابطہ یاازدواج

بله خود رابطه دلیل ابتلا نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تازمانی کہ رابطہ بافردبیمار نداشتہ باشیم منتلانمیشیم

حالا یا رابطه یا از طریق خون مثلا سرنگ الوده

حالا یا رابطه یا از طریق خون مثلا سرنگ الوده

لطف کردید

فکر میکردم ھرکس ازدواج کنہ یارابطہ داشتہ باشہ مبتلامیشہ باورت میشہ بہ ۲تاخواستھارم نہ گفتم چون گفتم ازدواج کنم مبتلامیشم

لطف کردیدفکر میکردم ھرکس ازدواج کنہ یارابطہ داشتہ باشہ مبتلامیشہ باورت میشہ بہ ۲تاخواستھارم نہ گفتم ...

خیالت راحت اصلا این شکلی نیست اینجوری بود همه ادما ایدز داشتن

ممنون فقط ایدز نیست ۱۰مدل ھست

خب اگر منظورت زگیل و بیماری های مقاربتی دیگه است اونام با رابطه منتقل میشن

رابطہ بافرد مبتلا نہ اینکہ ھرکس رابطہ دارہ درستہ

ااره دیگه با بیمار رابطه داشتن باعثش میشه ربطی به رابطه داشتن نداره

کلا موقع اقدام به بارداری ازمایش اینارو به صورت کامل دکتر میگیره من خودم دادم چون باردار بشه طرف از طریق زایمان طبیعی به بچه منتقل ممکنه بشه واسه همین کسی که مبتلا باشه رو سزارین میکنن