2777
2789
عنوان

سوال تلگرامی

101 بازدید | 27 پست

بچه ها کسی میدونه اگه من با ای دی با یکی چت کنم ،اگه ای دیمو بعدن عوض کنم میتونه دوباره پیدام کنه؟

دلتنگ روزایی ام  که دیگه خودتم نمیتونی تکرارش کنی

ن نمیتونه اگه پیامت قبلا برا خودش فروارد نکرده باشه نمبتونه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از کجا بفهمم اونکارو کرده ؟؟

دیگه اون معلوم نیست عزیزم 

اما کثرا اگه ادم خاصی نباشه فروارد نمیدن  یا اکه پیامهات حذف نکرده باشه ت چتش باشی بازم میتونه پیدات کنه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ن نمیتونه اگه پیامت قبلا برا خودش فروارد نکرده باشه نمبتونه

من بهد اینکه چت تموم شد اول بلاکش کردم بعد اسممو و ای دی کاربریمو عوض کردم

الان اگه از بلاک درش بیارم میتونع پیام بده بمن؟

من بهد اینکه چت تموم شد اول بلاکش کردم بعد اسممو و ای دی کاربریمو عوض کردم الان اگه از بلاک درش بیا ...

اره اگه چتتو داشته باشه پاک نکرده باشه میتونه پ بده 

حالا یکی هست تو مخاطبین عکس پروف نشون نمیده ولی وقتی میری تو صفحه اش میزنی رو عکس کلی عکس میاد فقط ه ...

نمیدونم عزیزم

تاحالا پیش نیومده واسم

حالا یکی هست تو مخاطبین عکس پروف نشون نمیده ولی وقتی میری تو صفحه اش میزنی رو عکس کلی عکس میاد فقط ه ...

اخرین بازیدش چی زده؟ اکه زده خیلی وقت پیش و ت اون دایره بغل عکسش سیاه هست ب احتمال زیاد بلاک کرده اگه ی تل گرام دیگه با خط دیگه داری ایدیش بزن ببین اگه اونجا هم اینطور هست برااینه ک خیلی وقته تل گرام نیومده اما اگه اینطور نبود بدون بلاکت کرده 

نگووووو😭😭 باید چیکارش کنم

فقط ی کاری میتونی بکنی ک اکانتتو دیلیت بزنی دوباره بیای بالا