2777
2789
عنوان

سوال تلگرامی

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 27 پست
فقط ی کاری میتونی بکنی ک اکانتتو دیلیت بزنی دوباره بیای بالا 

ن نمیخام پاک کنم

کلی چت دارم توش

اگه فقط برنامه تلگرامو بزنم uninstallesh. کنم چی؟

بنظرت جواب میده؟

دلتنگ روزایی ام  که دیگه خودتم نمیتونی تکرارش کنی
ن نمیخام پاک کنم کلی چت دارم توش اگه فقط برنامه تلگرامو بزنم uninstallesh. کنم چی؟ بنظرت جواب مید ...

ن عزیزم یا باید کلا بلاک باشه یا دیلیت بزنی بیای بالا بجز اینا راه حلی نداره

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن عزیزم یا باید کلا بلاک باشه یا دیلیت بزنی بیای بالا بجز اینا راه حلی نداره

مرسی عزیزم ک کمکم کردی❤

کاش چت نمیکردم😤

اخرین بازیدش چی زده؟ اکه زده خیلی وقت پیش و ت اون دایره بغل عکسش سیاه هست ب احتمال زیاد بلاک کرده اگ ...

هیچکدوم از اینها نیست حتی کش تل رو هم پاک کردیم ولی نشون نمیده اما اگر بریم تو صفحه اش و بزنیم روی عکس نشون میده

مرسی عزیزم ک کمکم کردی❤ کاش چت نمیکردم😤

کاش خخخخ

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
هیچکدوم از اینها نیست حتی کش تل رو هم پاک کردیم ولی نشون نمیده اما اگر بریم تو صفحه اش و بزنیم روی ع ...

میدونم میگم اخرین بازدیدش چی زده؟؟

حالا فقط با خطی که او نداره عکس نشون نمیده با خطی که داره نشون میده

چی باخطی ک الان میگفتی نشون میده با خط دیگه نمیده 

اره یکی از خط هام رو داره عکس پروفش نشون میده یه خطم رو نداره عکس پروفش نشون نمیده تل گرام اپدیت ش ...

مال منم اینطور میشه با خطهایی ک قبلا داشتم نشون میداد با خط دیگه چندتا بیشتر نشون نمبداد واسه ک طرف ب احتمال زیاد عکس گذاشته پاکیده

[QUOTE=71990442]اره یکی از خط هام رو داره عکس پروفش نشون میده یه خطم رو نداره عکس پروفش نشون نمیده تل گرام اپدیت ش ...[/QU 

اپدیت نمیدونم ی من موبوگرامی ک دارم ضد فیلتره مال شما نمیدونم 

اره یکی از خط هام رو داره عکس پروفش نشون میده یه خطم رو نداره عکس پروفش نشون نمیده تل گرام اپدیت ش ...

ی چی بگم

احتمالن یا تو یا اون شخص موبوگرام یا ی چیزی شبیه اون دارید ن تل.گرام

چون اینا برنامه هایی ان ک باگ دارن ب اصطلاح

باهاشون میشه ارتباط برقرار کرد ولی هرکدوم از ی منبع متفاوت تنظیم میشن

یادمه یکی موبوگرام داشت اون موقع ها بعد همش بدون اینکه خودش بخاد عضو ی کانال میشد.گفتم پاکش کن تل.گرام اصلی رو نصب کن مشکلش حل شد