2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توی فکرشم ولی تهرانو کرج نیستم, واسه تزریقش شنیدم چند مدل هست ولی اطلاعاتی درموردش ندارم شما چیز ...

من با قيمت خوب ميخوام يه جا پرسيدم گفت يك ميليون و ١٥٠🤨اره مدل عروسكي وطبيعي

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
2 سی سی شما میخوای بزنی عزیزم؟ ژلش کجاییه؟

من يه سي سي ميخوام ،دكتر با قيمت خوب نميشناسم كه 

شما كجايي؟ بهتون چقد گفتن هزينه رو ؟

من يه سي سي ميخوام ،دكتر با قيمت خوب نميشناسم كه  شما كجايي؟ بهتون چقد گفتن هزينه رو ؟

منم یه سی سی میخوام, فکر کنم قیمتی که به شما دادن خوبه الان قیمتا بالا رفته بخاطر دلار بستگی داره که کدوم ژل باشه اگه کانادایی باشه خوبه , پرفکتا هم قیمتش کمتره ولی فکر میکنم فرانسویه و خوبه 

منم یه سی سی میخوام, فکر کنم قیمتی که به شما دادن خوبه الان قیمتا بالا رفته بخاطر دلار بستگی داره که ...

اخه نميخوام انقد زياد هزينه كنم 

@ايگوانا       @فدرابانو      شما ميشناسين؟🙈😍

من میشناختم دوستم پیشش زد،الان چند میزنن نمیدونم ولی دوسال پیش ۳۵۰داد،یسالم موند خیلیم راضی بود😊

واسه لب میخوای؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
من میشناختم دوستم پیشش زد،الان چند میزنن نمیدونم ولی دوسال پیش ۳۵۰داد،یسالم موند خیلیم راضی بود😊 و ...

اره ،اگه ميشه ادرس دكترو ازش بپرسي😍

اره ،اگه ميشه ادرس دكترو ازش بپرسي😍

دکتر مهمینی بود،الان ادرسشو گفت نداره،مطبشو عوض کرده

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖