2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 57 پست
سرسومی که الان ده هفتع باردارم.رفتم پیش دکترم انقد خندید گفت تو دوباره بارداری.توکه گفتی طبیعی و قرص ...

واقعا هم قرص خوردي هم طبيعى الانم باردارى ؟؟؟

اخراش انقد خندید گفت تو 22سالته باید یکیتون برین جراحی وگرنه تا یاعسگیت یه ده پونزده تایی توراهی داری...خخخ

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا هم قرص خوردي هم طبيعى الانم باردارى ؟؟؟

تازه کجاش  دیدی با ک ا ن دو مم باردار شدم...خخخ

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

چندماه پیش رفتم پیش یه ماما خونگی نافم افتاده بود برام بندازه.نافمو انداخت دست زد به شکمن گفت تو خیلی راحت حامله میشی چرا بچه نیاوردی؟گفتم دارم دوتا.گفت حواست باشه خیلی زیاد.

اگه خدا بخواد میگیره.

دوستاى گلم پس يعنى اقدام كنم ؟؟؟ تورو خدا راهنماييم كنيد 

پسرم که سه سالش شد دخترم چند روز بعد تولد سه سالگی پسرم دنیا آمد،با اینکه زایمان و ویار خیلی بدی سر پسرم داشتم ولی گفتم دوتاشون همبازی میشن بهتره ،الان پسرم نه سالشه،دخترم شش سالش ،واسه سومی دو دلم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
پسرم که سه سالش شد دخترم چند روز بعد تولد سه سالگی پسرم دنیا آمد،با اینکه زایمان و ویار خیلی بدی سر ...

بيار من خيلى دوس دارم دوتا دختر داشته باشم اخه خواهر واسه خواهر عين مادر  واسه ايندشون

مى گم اقدام كنم اصلا از كجا معلوم گرفت😅😅😅 شيش سال دارم قرص مى خورم

اگه وضع اقتصادی و اعصاب و روانت خوبه امشب اقدام کن  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
مى گم اقدام كنم اصلا از كجا معلوم گرفت😅😅😅 شيش سال دارم قرص مى خورن

عزیزم اگه واقعا دوس داری و حوصلش هم داری بیار من خودم تک دختر بودم بعد عروسی من خواهرم ۲۰ روزش بود یعنی ۱۸ سال فاصله البته نمیشد ها نکه مامانم اینا نخوان .الان مامانم اصلا صبر نداره واسه خواهرم یک سره دعوا دارن باهم 

خدایاااااااااااا مرسی بابت همه چیییییییییی