nazidokhtar مدیر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 349 عنوان تتو بدن خوبه یا بده😒😒 | مشاهده متن کامل بحث + 3989 بازدید | 40 پست من تتو ظریف و دخترونه انتخاب کردم مامان مخالفه نمیذاره اح😑😒😒😒 کیا تتو دارن میشه عکس بدین یا حداقل بگین کجا زدین😑 1397/07/24 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazidokhtar مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 349 مندوستندارمچونمیدونم دلمو میزنه . رنگلاکمبعد یه هفته دلمو میزنه و نمیتونمتحملش کنمحالا فکر ... ینی ممکنه منم دلمو بزنه😕
mahdieh784 عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 5911 موقت ینی ازین برچسبا اره نه با حنا منظورم بود ارایشگاه ها میزنن.برچسب ندیدم تاحالا یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
چای_زنجبیلی عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 419 الان چند ساله مد شده ولی من هر چی دیدم رو بازو بود ماله خانما.انکار چاقو کشن.به نظر من واسه جایی خوبه که زخم یا جوش داشته و میخاید پنهانش کنید. اگر با نظرات و سبک زندگی من مخالفی،نیازی به ریپلای کردن و توهین و فحاشی نیست،فقط به خودت مسلط باش و بافرهنگ بودن رو تمرین کن🤫✔️✔️
dokhtare_bahar1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11106 ینی ممکنه منم دلمو بزنه😕 خب باید ببینی اخلاق خودت چجوریه دیگه .به اینمفکر کناگه دلتو بزنه و بخوای پاکش کنی باید چندبرابر هزینه کنی و درد و زخمشمیه طرف . کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
nazidokhtar مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 349 نه با حنا منظورم بود ارایشگاه ها میزنن.برچسب ندیدم تاحالا اهان حنا دوس ندارم مث تتو شیک نمیشه بزنم
راشینا۰۰۹۹ عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 8095 قبل ازدواج سعی کن نزنی گلماینجا فرهنگ جالبی ندارن اگر خیلی دوست داری حنا کن دستتو هم دزد نداره هم پاک میشه تتوی حنا تتو دایم خودت خسته میشی تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
gogolo عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 6015 این موقتا خوبه ۶ ماه هستن بعد ۶ ماه کم کم میره البته ۳ ماه یک ماهشم هستمن ۳ ماهسشو زده بودم برا عقدم رو دستم
nazidokhtar مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 349 این موقتا خوبه ۶ ماه هستن بعد ۶ ماه کم کم میره البته ۳ ماه یک ماهشم هست من ۳ ماهسشو زده بودم برا عق ... چ طرحی زدی
1394doni عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 2709 این موقتا خوبه ۶ ماه هستن بعد ۶ ماه کم کم میره البته ۳ ماه یک ماهشم هست من ۳ ماهسشو زده بودم برا عق ... واقعا بعد دستگاش مثل دستگاه تتو دائم درد هم داشت چون دائم درد داشت نه خیلی ولی دردش رو مخم بود انگار سوزنارو تو قلبم میکرد درمیورد نه تو دستم دنیای من دخترم دنیاس بس😙😘😍
gogolo عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 6015 واقعا بعد دستگاش مثل دستگاه تتو دائم درد هم داشت چون دائم درد داشت نه خیلی ولی دردش رو مخم بود انگار ... نه اصلا درد نداره پرینکر هستش چاپ میکنه رو دست مثل چی بگم اخه مهر ها رو دیدی میزنن میری دکتر ی چیزی مثل اونه البته تو مایع های اونع هابعد ی جورشم هست نوکش مثل ماژیکه اونا برقیه اونا فک کنم دوامش بیشتره
1394doni عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 2709 نه اصلا درد نداره پرینکر هستش چاپ میکنه رو دست مثل چی بگم اخه مهر ها رو دیدی میزنن میری دکتر ... اره مال من برقی بود ازش سوزن در میومد یکی از سراش شش تا یکی دیگه نه تایی بود قشنگ دردش رو مخم بود دنیای من دخترم دنیاس بس😙😘😍
nazidokhtar مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 349 من ی بی نهایت بود توشم قلب بود اوهوم ساده و زیبا 😁😍😍
nazidokhtar مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 349 اره مال من برقی بود ازش سوزن در میومد یکی از سراش شش تا یکی دیگه نه تایی بود قشنگ دردش رو مخم بود &n ... تتو این شکله ها فک کنم