2777
2789
عنوان

تتو بدن خوبه یا بده😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3989 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چند ساله مد شده ولی من هر چی دیدم رو بازو بود ماله خانما.انکار چاقو کشن.به نظر من واسه جایی خوبه که زخم یا جوش داشته و میخاید پنهانش کنید.

اگر با نظرات و سبک زندگی من مخالفی،نیازی به ریپلای کردن و توهین و فحاشی نیست،فقط به خودت مسلط باش و بافرهنگ بودن رو تمرین کن🤫⁦✔️⁩⁦✔️⁩
ینی ممکنه منم دلمو بزنه😕

خب باید ببینی اخلاق خودت چ‌جوریه دیگه .‌

به اینم‌فکر کن‌اگه دلتو بزنه و بخوای پاکش کنی باید چندبرابر هزینه کنی و درد و زخمشم‌یه طرف . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

قبل ازدواج سعی کن نزنی گلم‌اینجا فرهنگ جالبی ندارن اگر خیلی دوست داری حنا کن دستتو هم دزد نداره هم پاک میشه تتوی حنا تتو دایم خودت خسته میشی

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
این موقتا خوبه ۶ ماه هستن بعد ۶ ماه کم کم میره البته ۳ ماه یک ماهشم هست من ۳ ماهسشو زده بودم برا عق ...

واقعا بعد دستگاش مثل دستگاه تتو دائم درد هم داشت چون دائم درد داشت نه خیلی ولی دردش رو مخم بود انگار سوزنارو تو قلبم میکرد درمیورد نه تو دستم

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
واقعا بعد دستگاش مثل دستگاه تتو دائم درد هم داشت چون دائم درد داشت نه خیلی ولی دردش رو مخم بود انگار ...

نه اصلا درد نداره 

پرینکر هستش چاپ میکنه رو دست مثل چی بگم اخه مهر ها رو دیدی میزنن میری دکتر ی چیزی مثل اونه البته تو مایع های اونع ها

بعد ی جورشم هست نوکش مثل ماژیکه اونا برقیه اونا فک کنم دوامش بیشتره

نه اصلا درد نداره  پرینکر هستش چاپ میکنه رو دست مثل چی بگم اخه مهر ها رو دیدی میزنن میری دکتر ...

اره مال من برقی بود ازش سوزن در میومد یکی از سراش شش تا یکی دیگه نه تایی بود قشنگ دردش رو مخم بود  

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍