2777
2789
یعنی هستن کسایی که با خوندن همچین قصه هایی از زندگی دیگران بجای عبرت ب گناه بیفتن

اینقد بدم میاد چرت و پرت میگن آخه بگو خواهر من کسی که با یه حرف به گناه بی افته چه انتظاری‌ میشه ازش داش بزار بیافته‌ اصلا بهتر که بی افته والا آخه آدم اینقد شل و بی‌جنبه😞

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...

یعنی کسی گزارش زد؟ من کاری به این حرفها ندارم چون هیچ وقت تحت تاثیر هیچ چیز نیستم و اینجا هم یه سرگرمیه فقط ولی کلا چون داستان دوست دارم حیفم اومد نصفه ول کنم ولی خب نشد بقیه ش رو بفهمم. من معمولا تاپیک پر بازدید نمیخونم ولی این یکی چون پیگیرش شدم و نذاشت مقاله م رو بنویسم گفتم تا ته داستان رو بخونم

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اونی که تا آخر خونده خلاصه بگه چیشد بعد از اونکه شوهرشو میخواستن امتحان کنن😞

تا آخر پیش نرفت تا همون جایی که من خوندم تهش بود 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اینا همونایی هستن و با دیدن مقعد گاومیش هم تحریک میشن

دقیقا اونوقت اسم خودشونم میزارن مقید به دینو فرهنگ اسلامی.بخوره تو سرت اون فرهنگت😡

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
یعنی کسی گزارش زد؟ من کاری به این حرفها ندارم چون هیچ وقت تحت تاثیر هیچ چیز نیستم و اینجا هم یه سرگر ...

منم پربازدیدارو نمیخونم ولی از دیشب پیگیر این بودم ظهرم خوندم الان اعصابم خورد شده از کجا پیداش کنیم بقیشو بگه😢

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
میشه از اونجا که شوهرش با سعید خانم 😉قرار خونه می زاره تعریف کنی😚

خب سعید اون طرف وایساده بود و این هم این ور مثلا سر قرار بود بعد خانمه رفت پیشش اون شوهرش شروع کرد به التماس که بیا بریم با هم زندگی کنیم در واقع لو نداد که خودشه به گمونم. بعد یهو یه 206 اومد دید خانواده خانمه با چوب و چماق اومدن و دختره رو بردن. چون سعید زنگ زده بود که دارن دخترتون رو میزنند

منم پربازدیدارو نمیخونم ولی از دیشب پیگیر این بودم ظهرم خوندم الان اعصابم خورد شده از کجا پیداش کنیم ...

خب بهش درخواست دوستی بده البته وقتی تاپیک ترکیده احیانا نشه پیداش کرد. 

الان پیداش میکنم بهش درخواست میدم ببینم قبول میکنه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ممنون بابت گزارشتون صفحه 10 | تبادل نظر نی نی سایت
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2168079/ممنون-بابت-گزارشتون?postId=71906947

ممنون بابت گزارشتون صفحه 10 | تبادل نظر نی نی سایت https://www.ninisite.com/discussion/topic/216807 ...

ممنون عزیزم