2777
2789
عنوان

لطفا بگيد من چيكار كنم

72 بازدید | 4 پست

سلام،بگيد من چي كنم،شوهرم از همه لحاظ خوبه فقط خيلي بيرون ميره مجردي،من از اين عادتش بدم مياد و هزاربارم بهش گفتم،قبلا فقط پنجشنبه ها ميرفت اما از وقتي باردار شدم هر روز بيرونه،بعضي وقتا كه دوستاش ميزنگن هي بهونه مياره براشون كه نميام ولي ول كن نيستن،خيلي خستم از اين عادتش ميگمش ميخوام با دوستت بحرفم دست از سر زندگيمون بر دارن ميگه من دوست ندارم با دوستا مجردم بحرفي،پريشب گفتمش اگه يه بار ديگه رفتي تو اينستا به دوستت پيام ميدم،من ميگم ادم يه بار برخورد كنه تا عمري راحته،هرجا ميرم بدون شوهرم بايد برم همه فكر ميكنن خدايي نكرده اختلاف داريم،به نظرتون پيام بدم به دوستش؟اخه باردارم خيلي به شوهرم احتياج دارم،حاملگي خيلي بدي هم دارم

لطفاواسه سلامتي ني ني تودلم يه⬅️صلوات➡️ بفرستيد😘

یکم به دلیل حاملگی حساس نشدی؟شایسته نیست به دوستشون بگی چون ممکن اون اقا لج کن سعی کن خودت با طرز بیان بهتر با شوهرت صحبت کنی

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

اگه دوست نداره با دوستاش خرف بزنید این کارو نکنید.

چون کار خوبی هم نیست تا میتونید باهم مشکلتون رو حل کنید.

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم به دلیل حاملگی حساس نشدی؟شایسته نیست به دوستشون بگی چون ممکن اون اقا لج کن سعی کن خودت با طرز بی ...

ميدوني هر روز بيرونه،امروز نوبت دكتر داشتم ميخواست بره بيرون نيم ساعت بهش گفتم نبايد بري تا قبول كرد رفتم مطب گفت دكتر امروز دير مياد نوبت زدم برا سه ساعت ديگه،اومديم خونه رفت پيش دوستاش

لطفاواسه سلامتي ني ني تودلم يه⬅️صلوات➡️ بفرستيد😘